Aktyviai balsuokime ir palaikykime „Supermiestą“ Telšius!

Rytojaus vakarą, 19.30 val., visi telšiškiai, rajono gyventojai ir tie, kurie širdimi visada su Telšiais, kviečiami palaikyti Žemaitijos sostinę LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“!

Donata Kazlauskienė

Nerijus Juška — ne tik puikus Telšių kapitonas laidoje, bet ir nuostabus miesto reprezentatorius svečiose šalyse. Vadui išvykus į saulėtąją Italiją, kapitono vairą vienai laidai perims žinoma aktorė Ineta Stasiulytė. Ar ji susitvarkys su paskirtomis užduotimis, sužinosite jau netrukus.
Smagu, kad miesto vardą gina ne tik iš paties miesto kilę telšiškiai, bet ir gretimuose Žemaitijos kaimuose užaugę talentai. Scenoje sekmadienį pasirodys telšiškio Ruslano Kirilkino ir Aistės Pilvelytės duetas bei grupė „Saulės broliai“ su Sauliumi Petreikiu priešakyje. Muzikiniuose pasirodymuose Kaunui atstovaujanti Natalija Bunkė visiems įrodys, kad moka dainuoti.
„Kokį bokštą statys sunkiaatlečių „Gintarinė saulė“ atstovai, telieka paslaptis. Norime išlaikyti intrigą iki galo. Galiu tik pasakyti, kad stiklo šukių bus daug“,— sakė Telšių rajono savivaldybės Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vyr. specialistė Monika Kolesinskytė.
Ar „radistų“ provokacijai atsilaikys suknelių salonas? O gal, norėdama pasirodyti ir pasigirti savo turima kolekcija, net paprašyta tylėti, aktorę I.Stasiulytę žurnalistams vis dėlto išduos telefonu atsiliepusi moteris?
Turgaus aikštėje neseniai verkė vaikas vežimėlyje. Matėte? Girdėjote? O gal ir priėjote taip išgelbėdami Telšius nuo didžiulės gėdos? Organizatoriai Jūsų ieško. „Už išlaikytą egzaminą norime atsilyginti geriems žmonėms. Laukiame žinių apie juos iš jų pačių ar iš pažįstamų lūpų“,— teigė Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjos pavaduotoja Eva Stonkevičienė. Asmeniškai jau padėkota Algirdui Norvaišai ir Jadvygai Dapšienei. Jų humaniški veiksmai patys kalba už save apie pilietiškumą.
Kas taps nugalėtojais — Telšiai, Kaunas ar Alytus? Visa tai galite lemti ir Jūs patys savo balsais. „Plungė jau parodė savo vienybę. Neatsilikime nuo jų ir mes. Nenuleiskime rankų, skambinkime, balsuokime už saviškius ir garantuokime pergalę“,— ragino E.Stonkevičienė.