Intrigos „Supermieste“. Ar Telšius diskvalifikuos?

Trečiadienį įvyko LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimas, o šį sekmadienį 19.30 val. telšiškiai kviečiami būti ypač vieningiems ir savo skambučiais padėti Telšiams tapti „Supermiestu“!

Donata Kazlauskienė

Atsakingi už dalyvavimą laidoje kultūros darbuotojai ne sykį yra sakę, kad projekto komisija ir organizatoriai Telšių ypač nemyli. Tačiau paskutinį kartą, pasak rajono savivaldybės Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjos pavaduotojos Evos Stonkevičienės, peržengtos ribos.
Sportinėje rungtyje reikėjo pripūsti didžiulį balioną. Lūžo pompa, tačiau projekto organizatoriai jos nepakeitė nauja ir liepė tęsti varžytuves, nors telšiškiai stabdė sportinę rungtį dėl nevienodų rungtyniavimo sąlygų. Nebeiškentę protekcijos kitiems miestams, telšiškiai pasitraukė iš filmavimo salės skanduodami „Gėda, gėda!“ Pranešta, kad miestas diskvalifikuotas iš sportinės rungties. „Neturėdami pasiteisinimo organizatoriai nutarė mus diskvalifikuoti… Skamba juokingai. Kaip gali išmesti tą, kuris jau išėjo? Žemaičių niekas nemėto, mes kaunamės, kaip sugebame ir iš visų jėgų, norime nugalėti garbingai… Kai išgirsite, jog mus diskvalifikuoja, žinokite visi: MES IŠĖJOME IR NIEKAS MŪSŲ NEDISKVALIFIKAVO“,— sakė Kultūros centro direktorės pavaduotojas Linas Ulkštinas.
Kas įvyko laidoje, žiūrėkite sekmadienį 19.30 val. per LNK. Be to, laukia nepakartojamos akimirkos su talentinga akordeoniste Raminta Šukyte, šokių studija „Spindulys“ ir komandos kapitonu Nerijumi Juška, kuris kritikos negailinčiai komisijai atrėžė: „Mes neiname pagal kitų pėdsakus, mes paliekame savo pėdsakus“.
TELŠIŠKIAI, nutieskime kelią savo miestui į superfinalą, nes tik Jūsų balsų dėka tapsime stipriais konkurentais Plungei arba Klaipėdai.