Telšių rajonui — Premjero Algirdo Butkevičiaus palaikymas

LR Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius skiria ypatingą dėmesį  Telšių rajono vystymosi tendencijoms. Neseniai Vyriausybėje  Premjeras dar kartą susitiko su Telšių rajono savivaldybės  administracijos direktoriumi Sauliumi Urbonu. Lyderiai aptarė Telšių  rajono savivaldybės ekonomines prognozes, gyventojų lūkesčius, atliekamus  ir būsimus darbus.
„Per pastarąjį mėnesį su Premjeru Algirdu Butkevičiumi buvau susitikęs  jau kelis kartus. Džiaugiuosi jausdamas Vyriausybės vadovo palaikymą ir  turėdamas galimybę su juo derinti svarbiausius rajono reikalus. Mūsų  rajonui ir mūsų gyventojams tai — didžiulė pagalba“, — teigė Saulius  Urbonas.  
Susitikimų metu tariamasi, kaip strategiškai patrauklioje padėtyje  esančiame Telšių rajone vystyti pramonę, turizmą, stengiamasi pritraukti  išsilavinusios ir kompetentingos darbo jėgos ir t.t.   „Pasitarimai su šalies Vyriausybės vadovu Algirdu Butkevičiumi — išties  turiningi ir naudingi, šio žmogaus kompetencija ir patirtis —  neįkainojami“, — sakė iš Vyriausybės grįžęs Administracijos direktorius  Saulius Urbonas.   Ne paslaptis, jog Administracijos vadovas Saulius Urbonas buvo šviesios  atminties Telšių rajono savivaldybės mero Vytauto Kleivos dešinioji  ranka. Paklaustas apie Vytauto Kleivos darbų tęstinumą, Saulius Urbonas  nedaugžodžiavo: „Pažadėjau Vytautui tęsti jo darbus ir išpildyti jo  svajonę — kad Telšiai taptų žinomi ne tik Lietuvoje, Europoje, bet ir  visame pasaulyje. Tikiu, kad su Premjero, kitų profesionalų bei visų  rajono gyventojų pagalba man tai pavyks“.(„KŽ“ inf.)