Kaip pasirinkti komfortabilius batelius?

vestuviniai-bateliai

vestuviniai-bateliaiBatai – vienas iš svarbiausių daiktų galinčių užtikrinti kokybišką konkretaus finišo pasiekimą. Sakoma, kad tik pasirinkus tinkamą avalynę galime būti tikram, kad ėjimas bus kokybiškas. Ir šiuo atveju visiškai nesvarbu, ar reikalingi bateliai yra skirti vestuvėms, ar kokiai kitai prabangiai progai, galiausiai – paprasčiausiai kasdieniniam išėjimui į lauką, svarbiausia yra tai, kad egzistuojant pasirinkimui visada bus galima rasti tinkamiausią variantą. Atrodo iš pirmo žvilgsnio jog batų yra tiek daug, tad tikrai nesunkiai bus galima rasti variantą, kuris leistų kojai patogiai jaustis su avalyne. Visgi, jei esate kiek netradicinės kojos savininkė (netradicinė tai jau reikštų – ne 37 mažutė kojytė) – tuomet paieškos gali būti kiek ilgesnės.

Kokios pakulnės reikia

Vestuvių bateliai, žinoma, turi būti puošnūs, taigi verta ieškoti tokių, kurie savo grožiu patraukia aplinkinių dėmesį. Dažniausiai pasirenkami aukštakulniai, kadangi manoma, kad jie geba gražiausiai pabrėžti dailias kojas. Visgi, siūlome atkreipti dėmesį į tai, kokia suknelė bus dėvimas per šventę. Jeigu trumpa, tuomet taip – rekomenduojami bateliai su aukšta pakulne (jeigu nemėgstate aukštakulnių, tokiu atveju geras pasirinkimas yra platformos). Visgi, jeigu būsite su ilga suknele, net ir vestuvių metu – balerinos yra geras ir labai patogus variantas. Juolab, jei vakarinės dalies metu norėsite labai daug šokti. Ant aukštų kulnų kojos labai greitai pavargsta, tad geriau apsidrausti ir pasirinkti tikrai patogius batelius.

Pagražinimai ir kitos smulkmenos

Kiekviena moteris žino, kokie bateliai jai yra patys patogiausi. Atsižvelgdama į savo poreikius ji ir ieško tinkamiausio varianto. Visgi, tendencija rodo, kad didžioji dalis moterų perka per mažus batelius. Kad taip nebūtų siūlome renkantis batus atkreipti dėmesį į kai kuriuose veiksnius. Taip užsitikrinsite, kad jūsų pasirenkami batai bus labai patogūs.

Kad bateliai būtų patogūs jie turi:

1. Nespausti ilgio prasme.

2. Nebūti per siauri (įsigijus per siaurus galite iškraipyti pado kaulą).

3. Kulnas turi jaustis patogiai. Jeigu jaučiate kietumą – bateliai prasti.

4. Pirštai jokiu būdu negali remtis. Jau geriau pasirinkite per didelius, bet ne per mažus.

5. Medžiaga turi būti maloni odai.

6. Įvairūs papuošimai negali kelti nekomfortabilumo jausmo.

Bateliai užtikrina, kad kasdienybėje vaikščiosite tarsi skrisdama. Geras pasirinkimas – kokybiškas sprendimas.