Automobilių nuoma Klaipėdoje

auto-nuoma-klaipedoje

auto-nuoma-klaipedojeKlaipėda – vakarų Lietuvos didmiestis, garsus savo uostu. Nors pasaulio lygmenyje tai ir nedidelis uostas, Lietuvoje jis didžiausias ir, galima sakyti, vienintelis, nes kiti tinkami tik mažiems laiveliams prisišvartuoti, o šiame stoja net ir didžiuliai kruiziniai laivai. Tai yra vienas iš daugybės traukos objektų, dėl ko žmonės plūsta į Klaipėdą.

Nepaisant to, jog šalies uostamiestis yra tik 3 pagal dydį miestas Lietuvoje, pereiti jį pėsčiomis ne taip jau ir paprasta, tad siūloma tarp nutolusių vietovių važiuoti visuomeniniu transportu ar automobiliu. Jei atvykstate iš toliau traukiniu, laivu ar autobusu, automobilį galite išsinuomoti. Auto nuoma Klaipėdoje palyginti nebrangi, o suteikia labai daug privalumų, kurių neatstoja nei viešasis transportas, nei kiti susisiekimo būdai.

Vien nuo stoties nuvykti pasigrožėti į uostą ar pasitikti / išlydėti laivus uosto vartuose atims nemažai laiko, tuo tarpu naudojantis automobiliu laiko sąnaudos sumažės bent keletą kartų. Taip pat ir su daugybe kitų lankytinų objektų, o jei dar ir viešbutis kur atokiau ar tolėliau – automobilis tampa kone būtinybe.

Kita priežastis, kodėl automobilių nuoma Klaipėdoje turėtų būti Jūsų kelionės plane – galimybė nuvykti prie jūros. Kaip ir daugumoje uostamiesčių, paplūdimys, kuriame norėtųsi pabūti, pasimėgauti saulės voniomis ir jūros ošimu bei gaiva, yra kiek toliau nuo miesto centro ir pačio uosto, todėl tenka ieškoti būdų iki ten nusigauti. Pagalvojus apie skėtį, rankšluosčius, vaikų smėlio žaislus, kurie labai praverčia prie jūros, – nebesinori nė pagalvoti apie keliavimą be automobilio.Autobusu gal ir patogu, pigu, tačiau karštą vasaros dieną sausakimšoje transporto priemonėje tikrai nebus malonu, o jei kelionė užtruks ilgėliau – visai iškepsite. Tuo tarpu turėdami komfortišką automobilį galėsite greitai ir patogiai pasiekti paplūdimį, jei vienas kuo nors netiks per keletą minučių atsirasite prie kito, o dar geriau – vos per nepilną pusvalandį galite pasiekti Palangą ar kiek ramesnę Šventąją – abiejų šių kurortų paplūdimiai gerai pažįstami didžiai daliai lietuvių ir šalies svečių, tad, tikėtina, neteks nusivilti.

Manote, kad automobilių nuoma Klaipėdoje Jus tik apsunkins? Klaipėda nėra labai didelis miestas, čia nėra didžiulių spūsčių, kurios įprastos kituose pasaulio didmiesčiuose ir uostamiesčiuose, taip pat ne itin opi ir parkavimo problema (nekalbant apie senos statybos daugiabučių namų kiemus), tad keliaujantiems po Klaipėdą ir jos kraštą automobilio nuoma suteiks dešimteriopai daugiau naudos nei rūpesčių ar problemų. Be viso to, jokių problemų ir rasti automobilį nuomai – jų pasirinkimas tikrai didelis, nesvarbu, atvykstate vienas, su antrąja pusę, didele šeima ar būriu draugų. Tiek maži ir vikrūs miesto automobiliai, tiek pravaržūs visureigiai ar 9 sėdimomis vietomis aprūpinti autobusiukai Jūsų lauks Klaipėdoje – aktyviame Baltijos jūros mieste.