Sugyventinė nudūrė 37 metų vyrą

Šeštadienio popietę Telšiuose, Rambyno gatvėje esančio namo bute, tarp 37 metų vyro ir 38 metų jo sugyventinės kilęs barnis baigėsi mirtinu dūriu.

Giedra Akavickienė

Žodinis barnis tiek išaugo, kad įtūžęs vyras pabandė smogti moteriai, tačiau ši, pasirodė ne iš kelmo spirta — griebė nuo stalo peilį ir suvarė jį vyrui į krūtinę. Išsigandusi, ką padarė, telšiškė pati iškvietė greitąją medicinos pagalbą.
Medikai bandė gaivinti sužalotąjį, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Teko kviesti policiją.
Sulaikyta įtariamoji savaitgalį praleido areštinėje.
Moteriai nustatytas lengvas, 0,98 promilės, girtumas. Ar buvo girtas nužudytasis, paaiškės atlikus kraujo tyrimą.
Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Neseniai panaši kruvina ir dramatiška istorija nutiko Telšių sodų bendrijoje „Dobilas“. Vasario 1-osios vakarą apie 17 val. namo kambaryje ant grindų rastas 55 metų vyro lavonas su durtine žaizda dešinėje krūtinės pusėje ir žaizdomis dešiniame šone.
Neįgalus vyras nevengė išgerti. Ir paskutinę savo gyvenimo dieną, manoma, gėrė vienas. Mat į Klaipėdą išvykusi vienmetė žmona, kuri tą patį vakarą tapo įtariamąja ir buvo uždaryta į areštinę, skambino kaimynui, prašydama pažiūrėti, kaip sekasi jos vyrui.Prižiūrėtojas rado lovoje vyrą, o ant stalo stovėjo 0,7 litro talpos beveik išgertas degtinės butelis.
Paskui žmona grįžo namo, dar vėliau į kiemą sulėkė medikų ir policininkų automobiliai. Pagalbą iškvietė įtariamoji. Sulaikoma moteris buvo blaivi. Sutuoktinio nužudymu įtariamai telšiškei teismas skyrė kardomąją priemonę — suėmimą mėnesiui.
Vyras galimai mirė nuo durtinio ir pjautinio krūtinės ląstos sužalojimo.