Snieguotame kelyje susidūrė automobiliai

Pirmadienio vakarą apie 18.40 val. Telšių rajono Degaičių seniūnijos Jonauskių kaime, kelio Telšiai-Nevarėnai-Tirkšliai 3-iajame kilometre, susidūrė du automobiliai, sužaloti jų vairuotojai. Iš sumaitotų mašinų liko tik metalo krūva.

Giedra Akavickienė

Kaip praneša Telšių policija, automobilis „Audi B4“, vairuojamas 39 metų Nevarėnų miestelio gyventojo, atsitrenkė į iš priekio priešinga eismo juosta atvažiavusį automobilį „Toyota Corolla“, vairuojamą 40 metų telšiškės. Kaip nustatyta, abu vairuotojai buvo blaivūs.
Į nelaimės vietą atskubėjo specialiosios tarnybos: ugniagesiai, policijos pareigūnai, medikai.
Kol atvyko gelbėtojai, nelaimėlius iš sutraiškytų automobilių ištraukė įvykio liudytojai.
Atvykę ugniagesiai gelbėtojai gaisro požymių automobiliuose nepastebėjo. Nukentėjusius vairuotojus ugniagesiai padėjo įkelti į greitosios medicinos pagalbos automobilius.
Gelbėtojai atjungė abiejų automobilių akumuliatorius, nušlavė kelio dangą.
Regioninėje Telšių ligoninėje „Audi B4“ vairuotojui nustatyta kelio sąnario plėštinė žaizda, žasto raumens plyšimas, čiurnos sužalojimas, daugybiniai sumušimai, odos nubrozdinimai ir galvos smegenų sukrėtimas. Nukentėjusysis paguldytas gydyti į Traumatologijos skyrių.
Per eismo įvykį taip pat nukentėjo automobilio „Toyota Corolla“ vairuotoja, kuriai Regioninėje Telšių ligoninėje diagnozuoti peties, žasto ir alkūnės sumušimai, nugaros apatinės dalies ir dubens sumušimai. Ji išleista gydytis į namus.
Pirminiais policijos duomenimis,  prasilenkdami automobiliai, galimai dėl sniego provėžų kelyje, trenkėsi vienas į kitą. Kol kas galutinis sprendimas dėl eismo įvykio kaltininko nepriimtas. Aiškinamasi, kuris automobilis išvažiavo į priešinę eismo juostą.