Skurdas mokykloje: tėvai pastatė… klozetą

Neapsikentę tėvai, viename mergaičių tualete pastatė klozetą.

Rašėme, kad Savivaldybės tarybos narys Algirdas Bacevičius gavo kai kurių „Kranto“ progimnazijos mokinukų tėvelių skundą esą mokyklos tualetuose tėra sovietmetį menančios tupyklos, bet ne klozetai.

Alvydas Ivoncius

Reikalavo sudaryti komisiją
Tarybos narys piktinosi tokia padėtimi, reikalavo sudaryti komisiją, kuri ištirtų „sanitarinių mazgų būklę mokyklose“. Tačiau gavo vien atsakymą, kad Savivaldybės admininistracijos Statybos ir urbanistikos skyriaus specialistai kartu su progimnazijos darbuotojais apžiūrėjo „Kranto“ pagrindinės mokyklos tualetus, kuriais naudojasi pradinukai. Apžiūros metu buvo nuspręsta pirmo, antro ir trečio aukšto tualetuose „pakeisti po vieną Jūsų minimą sanitarinį prietaisą kiekviename tualete į klozetą“.
Atsakyme A.Bacevičiui rašoma: „Kitų sanitarinių mazgų prietaisų keitimas progimnazijos atsakingų asmenų prašymu minėtuose tualetuose netikslingas, nes mokyklų eksploatavimo metu, pakeitus minėtus sanitarinius mazgus į klozetus, klozetai vyresnių klasių moksleivių yra suniokojami ir kiekvienais metais tenka įrenginėti iš naujo“.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 95 (10007)

1 Komentaras

  1. Kai vieno pono tarybos nario dukra pradėjo lankyti mokyklą prireikė ir klozeto 🙂 Mergaičių tualete 😀

Komentarai nepriimami.