Tarybos nariai nors kartą atsitokėjo

Savivaldybės taryba nebeskyrė pinigų keliui Eigirdžiai-kiaulių kompleksas remontuoti.

Neįtikėtina: Tarybos nariai nors kartą susigėdo ar ėmė giliau mąstyti. Rašėme, kad Savivaldybės tarybai buvo pateiktas tvirtinti remontuotinų kelių ir gatvių sąrašas. Jame buvo įrašytas kelias iš Eigirdžių link kiaulių komplekso.

Alvydas Ivoncius

Komitetuose iniciatyva neužkliuvo
Parengtas sprendimo projektas smagiai keliavo po Tarybos komitetus. Mat tokia tvarka: pirma apsvarstoma komitetuose, o paskui balsuojama Taryboje. Minėtas sąrašas labiausiai buvo užkliuvęs Tarybos nariui Algirdui Bacevičiui, su kuriuo, kaip jau rašėme anksčiau, vykome pasižvalgyti į Eigirdžius. Kelias nuo miestelio iki komplekso jau buvo kiek aptvarkytas. Pernai skirta keliasdešimt tūkstančių eurų, o šiemet siūlyta keliui remontuoti išleisti 130 tūkst. eurų. Tokia suma nebuvo numatyta nė vienai gatvei, nė vienam kitam keliui. A.Bacevičius, apsilankęs Eigirdžiuose, priminė, jog Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju dirba Darbo partijos narys Rimantas Žebrauskas. O anksčiau jis dirbo tame kiaulių komplekse.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 29 (10041)

1 Komentaras

  1. ne nukortau knesa suknesa priknesa ir paleka,atseit veins kompleksas tou keliu tesinauduo.3 deinas pasiknaisiuoje ir kelesdesimt tukstonciu nulopa ta je anon sutvarkyti i milijuona neuzteks

Komentarai nepriimami.