Telšių keleiviams — nauji autobusai

Senus, nuolat gendančius autobusus keičia naujos ir modernios transporto priemonės. Telšių autobusų parke — penki nauji autobusai.

Į Žemaitijos sostinę atkeliavo pirmieji du „Isuzu“ firmos autobusai: vienas 33 sėdimų vietų, skirtas rajono gyventojams tarpmiestiniams maršrutams, ir 26 vietų — priemiesčio ir miesto keleiviams.
Naujuosius autobusus pasitikti į Telšių autobusų stotį susirinko visa Telšių rajono savivaldybės vadovybė bei keli Tarybos nariai. Politikai domėjosi, ar nauji UAB „Telšių autobusų parkas“ pirkiniai ekonomiški, komfortabilūs. Tikimasi, kad šie autobusai į gatves išriedės jau kitą savaitę.
„Nauji autobusai keičia Žemaitijos sostinės viešojo transporto veidą — tikimės, kad pagerinta kelionių kokybė paskatins mūsų rajono gyventojus vis dažniau judėti mieste ir rajone rinktis ne asmeninius automobilius, o viešąjį transportą“,— autobusų sutiktuvėse sakė rajono vadovas Petras Kuizinas.
Autobusus į Žemaitijos sostinę atvežę „Isuzu“ firmos atstovai pabrėžė, kad tai labai lengvai valdomos, patogios vairuotojui, labai ekonomiškos, aukšto ekologinio lygio transporto priemonės. O kad autobusu važiuoti patogu, įsitikino ir rajono politikai, apsukę ratą po Žemaitijos sostinę.
Planuojama, kad jau kitą savaitę į Telšius atvyks dar trys nauji autobusai. UAB „Telšių autobusų parkas“ direktorius Saulius Bucevičius padėkojo įmonės valdybai bei rajono vadovams už palaikymą ir supratimą, jog būtina atnaujinti autobusų parką. Anot direktoriaus, šie nauji pirkiniai leis pakeisti labiausiai pasenusius autobusus. („KŽ“ inf.)

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.