Juozas Butkevičius apkaltino merą įskundimu

Konservatoriui Juozui Butkevičiui „vaidenasi“ „politinis užsakymas“.

Praėjusią savaitę įvykusiame Savivaldybės tarybos posėdyje konservatorius Juozas Butkevičius išdėstė savo nuomonę, kodėl jį sulaikė Specialiųjų tyrimų tarnybos Šiaulių valdybos pareigūnai ir 48 valandoms uždarė į areštinę.

Alvydas Ivoncius

J.Butkevičius pareiškė norintis informuoti, jog buvo sulaikytas 48 valandoms ir jam pareikšti įtarimai dėl kyšio ėmimo, kad palankiai balsuotų, kai buvo bandoma atleisti Savivaldybės administracijos direktorių Saulių Urboną.
J.Butkevičius sakė, kad visi žino konservatorių skyriaus sprendimą balsuoti prieš mero pasiūlymą. Čia primename, kad meras P.Kuizinas pareiškė politinį nepasitikėjimą tuomečiam Savivaldybės administracijos direktoriui Sauliui Urbonui. Du kartus jo atstatydinti nepavyko, o trečias kartas — nemelavo.
Kadangi Telšių rajono konservatoriai buvo nusprendę palaikyti S.Urboną, todėl, pasak J.Butkevičiaus, atskiro tarimosi nebereikėjo. J.Butkevičiaus teigimu, jei būtų reikėję atskiro susitarimo, būtų kalbinti visi konservatoriai Tarybos nariai: gal ir Alfredai Tamoševičienei pasiūlę stygų pluoštelį.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 77 (10089)

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.