Defektai — plika akimi matomi, o valdininkai — ramūs

Šios kadencijos Savivaldybės tarybos bei rajono valdžios „firminis ženklas“ — rūdijančios tvoros.

Savivaldybė remontuoja savo pastatus, kelius, gatves ir kita. Viskuo rūpinasi Statybos ir urbanistikos skyrius. Deja, kaip ne kartą rašėme anksčiau, šis skyrius kažkodėl ne visada sugeba pamatyti, kad statybininkai darbus atliko ne taip, kaip reikalaujama.

Alvydas Ivoncius

Rašėme, kad „Džiugo“ gimnazijos stadiono kai kurie stulpai pradėjo rūdyti. Paprašėme Savivaldybės administracijos pateikti techninį projektą. Pasirodo, stadiono segmentinės tvoros plokščių viela turėjo būti cinkuota, dengta plastiku. Tokios plokštės greičiausiai ir sumontuotos. Bet techniniame projekte neįrašyta, kad stulpai turi būti cinkuoti bei dengti plastiku. Greičiausiai todėl dažai ir pradėjo luptis, o gal ir dažymo technologijos tiksliai nesilaikyta.
Vadinasi, Savivaldybė turi Žemaitės bei „Džiugo“ gimnazijų stadionus, kurių tvorų stulpus reikės nuolat dažyti. Žemaitės gimnazijos stadioną remontavusi UAB „Techsis“ atsisakė pakeisti stulpus. Kai pradėjo luptis dažai, juos nušveitė ir vėl nudažė. Ar ilgai laikys? Tačiau Savivaldybės administracija kol kas nieko rimto nepadarė, kad priverstų rangovą pastatyti tokius stulpus, kokie buvo numatyti techniniame projekte.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 81 (10093)

2 Komentarai

  1. Jazau kad isikibo i ta tvora kaip Skorbutas i vatinka.ATSIBODO JI JAU SENIAI LYGTAI DAUGIAU PROBLEMU NEBERA

Komentarai nepriimami.