Gera žinia ūkininkams — Telšiuose įsikurs žemės ūkio technikos bendrovė

Telšių rajono savivaldybės meras Petras Kuizinas veda derybas su žemės ūkio technikos bendrove UAB „Rovaltra“. Ši įmonė prekiauja traktoriais ir kita technika bei jos dalimis, taip pat remontuoja žemės ūkio techniką. Pastarąjį kartą šios bendrovės atstovai Telšiuose lankėsi praėjusią savaitę, pasitarime dalyvavo ir Nacionalinės žemės tarnybos atstovas ir architektė.

Susitikimo metu galutinai aptartos bendrovės plėtros detalės, šiuo metu tvarkomi formalumai veiklai Telšiuose pradėti. Įsteigus žemės ūkio technikos bendrovę, Telšiuose atsiras maždaug 20 naujų darbo vietų, ūkininkams nebereikės vykti prekių ar paslaugų į kitus miestus.
„Džiaugiamės, kad pavyksta pritraukti investicijų, kad įmonės savo plėtrai pasirenka būtent Telšių rajoną. Sklandaus savivaldos ir investuotojų bendradarbiavimo dėka jau netrukus turėsime dar vienos bendrovės padalinį mūsų krašte, o, svarbiausia, bus įdarbinta maždaug 20 žmonių“,— teigia Telšių rajono savivaldybės meras Petras Kuizinas. (Telšių rajono savivaldybės inf.)

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.