Savivaldybės administracija — karščiausi krepšinio sirgaliai

Pirmadienio popietę Telšių rajono savivaldybės administracijos salėje itin gausiai susirinkę tarnautojai audringais plojimais, tarsi tikrus čempionus, pasitiko krepšinio komandą „Telšiai“, nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) iškovojusius bronzos medalius.

Čia jų laukė padėkos ir gražių žodžių ceremonija. Kartu su administracijos darbuotojais krepšininkams ir jų treneriams bei komandos vadovams ovacijų negailėjo bei entuziastingai rankas spaudė ir visa rajono vadovybė. „Šiandien Telšiai turėtų švęsti ir rengti miesto šventę, nes įstabus ir įsimintinas įvykis“,— taip apie krepšininkų pergalę kalbėjo renginio vedėja Agnė Jakavičiutė.
Sportininkus pasveikino bebaigiantys kadenciją meras Petras Kuizinas, vicemeras Mantas Serva, Administracijos direktorius Imantas Motiejūnas. Visai komandai, jos treneriams Eugenijui Jurgučiui ir Povilui Šakiniui bei komandos vadovui Artūrui Domarkui įteiktos „tvirtos žemaitiškos“ padėkos ir gėlių. Ypač daug ovacijų sulaukė komandos kapitonas — Statybos ir urbanistikos vyriausiasis specialistas Mindaugas Norkus. Sulaukęs padėkos, komandos globėjas, verslininkas Vidas Kolesinskis akivaizdžiai jaudinosi ir jautriai dėkojo visiems padėjusiems ir prisidėjusiems prie pergalės. Telšių krepšinio komandai ir apskritai visai Žemaitijos sostinei ši krepšininkų pergalė mažajame NKL finale — istorinė, mat tai pirmasis NKL medalis, kurį miestui padovanojo komandos krepšininkai. („KŽ“ inf.)

3 Komentarai

  1. Ačiu komandai ir jos vadovui Kolesinskui už puiku krepšini jus patys geriausi ko nepasakysi apie Telsiu savivaldybe

  2. Ačiū rajono savivaldybei,jos indėlis į šią pergalę didżiausias, žymiai didesnis nei komandos savininko…

Komentarai nepriimami.