Mero dėmesys rajono seniūnijoms

Telšių rajono savivaldybė rūpinasi ne tik miesto, bet ir rajono žmonių gerove: įvairiose rajono seniūnijose tvarkomi pastatai ir viešosios erdvės suteikia ne tik grožio, bet ir patogumo bei saugumo. Meras Kęstutis Gusarovas su patarėju Česlovu Ubartu nuolat vyksta apžiūrėti rajone vykdomų ar jau atliktų darbų, šįkart įvertinti Luokėje ir Viešvėnuose vykdomi darbai.
Luokė — savo istorija ir žmonėmis garsus kraštas, lankomas turistų ir garsus savo istorija. Luokėje įgyvendintais pokyčiais džiaugiasi tiek vietos gyventojai, tiek čia atvykstantieji: įrengti nauji šaligatviai, apšvietimas, turgavietė, asfaltuojamos gatvės, atlikti kiti darbai. Džiugūs pokyčiai laukia ir Viešvėnuose — čia remontuojamas kultūros centro pastatas: šiltinami atitvarai, tvarkomas rūsys, tvarkoma stogo danga, šiltinamas fasadas ir stogo atitvarai. Kultūrinės veiklos kokybei gerinti tvarkoma daug metų neremontuota kultūros centro salė, atliekami kiti darbai.
Iš pagrindų keičiasi ir Varniai — čia tęsiami viešųjų erdvių tvarkymo darbai. Projektas vykdomas keliais etapais: tvarkoma Varnių Medininkų aikštė ir jos prieigos, taip pat — Varnelės upės pietinė ir šiaurinė pakrantės. Įvairūs darbai organizuojami bei vykdomi ir kitose Telšių rajono seniūnijose.
„Lėšas investuojame ne tik į miestą, bet ir į kaimo vietoves — gyvenimo kokybę reikia gerinti visiems žmonėms, nepriklausomai nuo jų gyvenamosios vietos. Visose vienuolikoje rajono seniūnijose yra daugybė darbų, kuriuos dar būtina atlikti: gyventojų prašymai man yra žinomi, nuolat susitinku su visuomene, informaciją perduoda ir seniūnai. Poreikis darbams yra didesnis nei finansinės galimybės, tačiau intensyviai dirbame, stengiamės gauti finansavimą iš įvairių šaltinių ir pokyčiai jau tampa matomi,“— teigia meras Kęstutis Gusarovas.
Telšių rajono savivaldybės administracijos naujienas kviečiame skaityti interneto svetainėje www.telsiai, Telšių rajono savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. (Telšių rajono savivaldybės inf.)

Nuotr. Viešvėnuose remontuojamas kultūros centro pastatas.