Avarijoje žuvo vienuolikametis

Neblaivus vairuotojas žvyrkelyje pražudė gyvenimo draugės sūnų — vienuolikametį berniuką.

Likimas kartais būna labai žiaurus. Neblaivaus vairuotojo trečiadienio vakarą sukeltoje avarijoje užgeso 2008 m. gimusio berniuko gyvybė.

Telšių apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pranešė, jog rugpjūčio 7 d. apie 20 val. Telšių r., Luokės sen., Kulšikų k., žvyrkelyje, neblaivus jaunas vyras (gim. 1997 m.) nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuriame sėdėjo gausi jaunų žmonių kompanija, ir trenkėsi į šalikelės medį. Eismo įvykio metu žuvo kartu automobilyje važiavęs berniukas — vairuotojo sugyventinės sūnus. Sužalojimų neišvengė ir vairuotojas bei kiti mašinoje važiavę keleiviai — mergaitė (gim. 2002 m.) ir du vaikinai (gim. 2000 m. ir 2002 m.), jie gydomi ambulatoriškai.
Vienas iš vaikinų — vairuotojo brolis, kiti — draugai. Nustatyta, kad jaunuoliai buvo blaivūs. Vairuotojui nustatytas 1,57 promilės girtumas. Paaiškėjo, jog vyriškis ne tik vairavo būdamas neblaivus, bet ir neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę.
Įtariamasis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. Automobilis VW Golf per eismo nelaimę visiškai sumaitotas. Policija tiria įvykio aplinkybes. („KŽ“ inf.)