Mokslo metų pradžia — su „Čia Market“ prekybininkų dovanomis

Parduotuvės vedėja Reda Rupšienė vos spėjo dalinti prizus.

Tradiciškai Mokslo ir žinių dieną Žemaitijos sostinėje vaikus savo dovanomis pradžiugina „Čia Market“ prekybininkai. Dariaus ir Girėno gatvėje įsikūrusi parduotuvė svetingai jau gerą dešimtmetį pasitinka vaikus po Rugsėjo švenčių iškilmių.

Algirdas Dačkevičius

Vakar irgi kaip vijurkas prie parduotuvės sukosi jos vedėja Reda Rupšienė. Žinoma, ne viena — jai talkino pardavėja Loreta. Moksleiviai noriai čiupo į rankas spalvotas kreideles ir dalyvavo piešimo ant trinkelių konkurse. Prie mažiausiųjų prisijungė ir tėveliai.
Visi buvo apdovanoti išvaizdžiomis KAR KAR gertuvėmis, kurių viduje laukė siurprizas. Mokslo metų pradžiai, norint saugiai jaustis gatvėje, pravers ir prekybininkų dovanoti atšvaitai. Moksleiviai taip pat pamaloninti sąsiuviniais.
Ne tik prie parduotuvės dvelkė šventiniu rugsėju. Viduje „Šeimos krautuvėlė“ irgi buvo papuošta firminiais balionais. Vaikų laukė ir „Čia kavinukė“. Pardavėja Dovilė papasakojo, jog kavinukėje labai turtingas asortimentas. Joje galima atsigerti šviežiai išspaustų apelsinų, greipfrutų, morkų, morkų-obuolių sulčių, pasigardžiuoti pieno-ledų kokteiliu. Pasak pardavėjos, vaikai labai mėgsta ir karštus užkandžius: DŽIUGO, DOBILO mėsainius, gril. PIK-NIK ir kitokius. O kur dar picos, kibinai ir čeburekai.
Kavinukėje darbuojasi ne tik Dovilė, bet ir jos kolegė Jūratė. Prekybininkės pastebėjo, kad ne tik vaikai dažni svečiai prie prekystalio, čia noriai užsuka ir suaugusieji pasigardžiuoti ypač kvapia kava, kokios retai kur besurasi. Jaukiai įsikūrus prie stalelių, nereikia niekur skubėti ir galima mielai pabendrauti su artimaisiais ar bičiuliais.
UAB „Čia Market“ direktorė Asta Dovydauskienė, sveikindama vaikus su mokslo metų pradžia, pastebėjo, kad prekybininkai jiems visuomet pasiūlo visaverčių, gardžių ir sveikų produktų.