Telšių politikos grimasos — laidoje „Laikykitės ten“!

Istorikas, profesorius Alfredas Bumblauskas ir laidos vedėjas Andrius Tapinas.

Beveik po metų. Telšių Žemaitės dramos teatre vėl žiebiasi šviesos, prie įvairiausios aparatūros sukiojasi būrys jaunuolių, o į apšviestą sceną žengia greitakalbis satyriškasis vakaro vedėjas Andrius Tapinas.

Lina Dijokienė

Iš rimtos temos — satyra
Taip rugsėjo 19 d. vakarą telšiškiai galėjo išvysti, kaip gimsta ketvirtojo sezono antroji intelektualiosios satyros vakaro šou laida „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“. Kaip ir dera svečiuose — dėmesys šeimininkams: Telšiams ir Žemaitijos sostinės politikos skersvėjams. „Tema — Lietuvos žydai. Nėra variantų laimėti su šia tema. Arba būsi antisemitas, arba kita pusė tave prakeiks. Bet mes norėjome paimti būtent tokią temą, kuri iš tikrųjų yra labai kontraversiška, labai skausminga ir pasižiūrėti, ar galima iš to padaryti satyrą“,— pristatydamas laidos temą, sakė laidos vedėjas. Ir metė repliką pirmosios laidos kritikams, kuriems esą užkliuvo jo tąsyk mūvėtos apyrankės, kurios neva trukdė klausytis, nes barškėjo. „Geriau tegu barška apyrankės nei žvanga antrankiai, ką galime pritaikyti nemažai daliai mūsų valdininkų. O šiaip rašykite ir siūlykite, ką galime pakeisti laidoje. Žinoma, išskyrus vedėją, nes jis ir taip jau keistas“,— pareiškė žurnalistas, tarškindamas barškučiu.

Kaip Saulius Urbonas sėdėjo
Paaiškėjo, jog Andrius Tapinas neužmiršta savo laidų ar publikacijų socialiniame tinkle herojų. Taigi pastarosios savo laidos filmavimą Telšiuose jis pradėjo nuo prisiminimų apie pirmosios filmavimą.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 73 (10185)