Darbą pradėjo naujasis Tryškių seniūnas Antanas Jokubauskis

Naujasis Tryškių seniūnas Antanas Jokubauskis.

Spalio 21-ąją darbą pradėjo naujasis Tryškių seniūnijos seniūnas Antanas Jokubauskis. Pareigas eiti jis pradėjo laimėjęs skelbtą konkursą, kuriame dalyvavo du kandidatai.

Skaistė Sadonytė
Telšių rajono savivaldybės administracijos atstovė spaudai

Naująjį seniūną Tryškių seniūnijos kolektyvui, bendruomenei, įstaigų vadovams, seniūnaičiams pristatė meras Kęstutis Gusarovas ir Administracijos direktorius Imantas Motiejūnas, linkėdami atsakingų, prasmingų darbų, bendradarbiavimo su seniūnijos gyventojais.
A.Jokubauskis gimė 1960 m. birželio 21 d. 1988 m. baigė Lietuvos edukologijos universitetą, fizikos studijas. Nuo 1985 m. iki 1995 m. dirbo Tryškių Lazdynų Pelėdos gimnazijoje mokytoju. Nuo 1995-ųjų iki 2015 metų dirbo Krašto apsaugos ministerijoje, vadovavo rinktinės būriui. A.Jokubauskis ankstesnėje profesinėje srityje buvo ne kartą skatintas: 2015 m. įteiktas Krašto apsaugos ministerijos direktoriaus medalis „Už nuopelnus“, 2004 m. Krašto apsaugos ministras A.Jokubauskį už ypatingus nuopelnus ir asmeninį indėlį, stiprinant krašto apsaugos sistemą, apdovanojo stojimo į NATO medaliu ir kt.
Tryškiuose gyvenančiam naujajam seniūnui puikiai žinomi seniūnijos gyventojų poreikiai bei problemos. Jas spręsdamas, jau nuo pirmosios darbo dienos bendradarbiaus su visuomene. Prioritetine darbo sritimi seniūnijoje A.Jokubauskis įvardina į kasdienes gyventojų problemas orientuotus sprendimus, teritorijų tvarkymą, komandinį darbą su visomis Tryškių seniūnijos organizacijomis. Telšių rajono savivaldybės administracija Tryškiuose suplanavusi tvarkyti viešąsias erdves, turima ir kitų idėjų bei planų, kuriuos, tikimasi, padės įgyvendinti naujasis seniūnas.
Susisiekti su Tryškių seniūnijos seniūnu Antanu Jokubauskiu gyventojai gali tel. (8~444) 79333, el.p. antanas.jokubauskis@telsiai.lt
Kviečiame visuomenę drąsiai kreiptis į Tryškių seniūniją, bendrauti ir bendradarbiauti su čia dirbančiais specialistais.
Skaitytojams primename, kad Telšių rajono savivaldybės administraciją sudaro 11 struktūrinių teritorinių padalinių — seniūnijų (Telšių miesto ir 10 rajono).