Dėmesio — Telšiai tvarkosi…

Išsukant iš Birutės gatvės į Žemaitės gatvę vairuotojus glumina kelio ženklas, įpareigojantis suktis tik į dešinę pusę.

Tokiu šūkiu atsiprašoma gyventojų ir vairuotojų už laikinus nepatogumus. Norėtųsi tikėti, kad kai kurie nepatogumai ir liks tik laikini.

Išsukant iš Birutės gatvės į Žemaitės gatvę prieš kurį laiką uždėtas ženklas, tam tikromis valandomis įpareigojantis vairuotojus suktis tik į dešinę pusę. Nieko čia blogo, viskas daroma tik mūsų pačių saugumui užtikrinti. Mat ryto valandomis, kada visi skuba į darbus, mokyklas, šioje vietoje susidarydavo eismo spūstys ir važiuojantieji iš Birutės gatvės, norėdami suktis kairėn, stabdydavo visą eilę automobilių.
Tačiau vieną dieną, kuomet karantinas paralyžiavo eismą, mokiniams pamokos vyksta nuotoliniu būdu ir gatvės tapo apytuštės, dingo lentelė su valandomis, ribojančiomis eismą į kairę — liko tik rodyklė, nurodanti VISADA sukti tik dešinėn. Feisbuke pasipylė lavina pasipiktinusių vairuotojų komentarų, ar tai yra logiška, kuomet, norint važiuoti, tarkim, iki Norfos, Savivaldybės, Katedros ar ligoninės, kelio ženklas nurodo suktis į priešingą pusę ir ieškoti, kur apsisukti.
Pakalbintas Telšių rajono savivaldybės Eismo saugumo komisijos pirmininkas Almantas Lukavičius šią situaciją pavadino normalia ir patikino, jog viskas kontroliuojama, stebima ir bet kada gali būti keičiama. Visa ši situacija, pasak jo, dėl uždarytos remontuoti Respublikos gatvės.
Tad belieka pasisemti kantrybės ir laikytis saugaus eismo taisyklių,— kad ir nepatogių, kad ir kartais atrodančių absurdiškomis. („KŽ“ inf.)

1 Komentaras

  1. Tvarkisis kokius 5 metus mažiausiai su tokia lochu fitma techsis kurie neturi normaliu darbininku, arba pencininkai arba pijokeliai kurie normaliai dirbti nemoka

Komentarai nepriimami.