Smart televizoriai 8K – pagrindinė tendencija rinkoje

Dažniausiai iš žmonių galite išgirsti, kad jie nežiūri televizoriaus. Tačiau nuolatinis šių įrenginių pardavimų augimas rodo ką kita. Ir perka būtent smart televizorius.

Tikimasi, kad pasaulinė smart televizorių rinka sparčiai augs nuo 2022 iki 2024 m. Smart televizoriai leidžia vartotojams pritaikyti TV pramogas naudojant programas, kurios yra labai panašios į programas, kurias žmonės naudoja savo mobiliuosiuose telefonuose. Prieš pirkdami smart televizorius, pirkėjai turėtų žinoti, kokia yra Smart TV klasifikacija ir kokių papildomų produktų reikės, kad ji veiktų. Papildomų funkcijų prieinamumas taip pat gali turėti įtakos, kokio tipo nuotolinio valdymo pultą galima naudoti.

8K smart televizoriai yra pagrindinė tendencija rinkoje. 8K smart televizoriai turi 33 milijonus pikselių, palyginti su 8 milijonais 4K korpuse. 2020 m. LG pristatė tris naujas 8K televizorių versijas, o 2021 m. Samsung tris kartus padidino 8K QLED modelių išleidimą. Todėl televizorių gamintojai pamažu reklamuoja 8K smart televizorius kaip savo flagmanus.

Tiems, kurie dar nėra susipažinę su smart televizoriais, geriausia rinktis LG televizorių. LG webOS operacinė sistema yra labai paprasta ir intuityvi. Todėl net nepatyrę vartotojai gali išsiaiškinti nustatymus. Smart televizoriams reikalinga išmanioji valdymo sistema, o LG turi Magic Remote. Gali veikti ne tik kaip įprastas nuotolinio valdymo pultas, bet ir kaip belaidė 3D pelė. Gali valdyti vaizdo failų atkūrimą, naršymą internete ar veiksmus internetiniame žaidime. Be to, LG smart televizoriai su Magic Remote leidžia ieškoti informacijos tinkle balsu, o tai labai patogu.

 

 

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.