Etikos komisija pati pamiršo padorumą

Posėdžiui vadovavo konservatorius Mantas Serva, beje, teisininkas. Tačiau kažkodėl nepastebėjo, kad visas procesas persmelktas galimų pažeidimų ir abejotinų sprendimų, kurie sudarė susidorojimo su nuolat valdžią kritikuojančiu Tarybos nariu įspūdį.

Savivaldybės tarybos Etikos komisijoje praėjusią savaitę buvo svarstomi du skundai: mero Petro Kuizino prieš Algirdą Bacevičių, pastarojo — prieš P.Kuiziną. Posėdis tapo komišku „vesternu“, kurį piliečiams tikrai verta pasižiūrėti. Tai galite padaryti atsivertę Savivaldybės tinklalapį.

Alvydas Ivoncius

Meras pasigedo atsakomosios nuomonės
Primename, kad meras P.Kuizinas kreipėsi į Etikos komisiją, kadangi A.Bacevičius „feisbukinėje“ paskyroje paviešino vaizdo įrašo apie spaudos konferenciją ištrauką. Meras įsitikinęs: vaizdo įrašo ištraukos paskelbimas neetiškas, kadangi neva nesuteikta atsakomoji nuomonė kritikuotiems asmenims. Apie šį kuriozišką mero skundą jau rašėme, todėl plačiau nenagrinėsime.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 86 (9996)

2 Komentarai

  1. Aišku, kad nei pažeidimų nemato, ir Basevičius trugdo visiem, juk vienas tik kažką bando daryt geriau, kad visiem, ne tik sau, geriau būtų. Gėda dėl tokios „etikos komisijos”. Laikykitės ir toliau taip dirbkite p. Basevičiau, Telšių žmonės už Jus!!!!

Komentarai nepriimami.