Tvarka nesikeičia: kėdė perdaroma pagal užpakalį

Ką daryti, jei užpakalis netinka kėdei? Aišku — ieškoti kitos kėdės. Tačiau Telšių rajono savivaldybėje neretai kėdės perdaromos, kad tiktų vienam ar kitam užpakaliui. „Kėdės“ — tai pareigybės aprašymas, kuriame įrašomi vienam ar kitam, tikėtina, iš anksto numatytam asmeniui parankios sąlygos, kad galėtų dalyvauti ir laimėti konkurse.

Alvydas Ivoncius

Laimėjo socialdemokratė
Žemaitės dramos teatro direktorė Ligita Liutikienė tapo Klaipėdos rajono vicemere ir šią vasarą paliko teatrą.
L.Liutikienė — socialdemokratė. 2020 metais ji dalyvavo konkurse Žemaitės dramos teatro direktoriaus pareigoms ir laimėjo. Tapusi teatro direktore, aiškino, kad jai nebus problemų važinėtis iš Gargždų į Telšius. 2020 metų gegužę rašėme: „Pasak L.Liutikienės, ji yra dirbusi kultūros centro direktore, studijavo renginių režisūrą. Dvylika metų dirbo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja, yra rajono savivaldybės tarybos narė, socialdemokratė. G.Liutikienė nemato sunkumo važinėtis apie 70 kilometrų iš Gargždų į Telšius.“
Ji gyvena Gargžduose, tačiau pernai nusprendė esą sugebės vadovauti teatrui, nors yra baigusi, anot jos pačios rinkiminės anketos, Klaipėdos universitete vadybą ir administravimą. Anketa kažkodėl nepatvirtina, kad studijavo renginių režisūrą, nebent tai Klaipėdos universitete yra vadybos ir administravimo studijų dalis. Tiesa, ji penkerius metus dirbo Klaipėdos rajono Endriejavo miestelio kultūros namų direktore.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 66 (10378)

1 Komentaras

  1. lABAI GERAS PASTEBĖJIMAS.PASTOVIAI TENKA PRAEITI PRO ŠĮ TEATRĄ…..KAIKUR RAŠIAU BET….GĖLĖS NUO PRAEITŲ METŲ VASAROS,ANT BALKONO REKLAMA GREIT NUKRIS ANT GALVŲ, BALKONO ŠONE JAU AUGA MEDŽIAI.PYKINA TOKIA NETVARKA, NEJAUGI DARBUOTOJAMS NESVARBU.KAIMYNAI VERSLININKAI GRAŽINASI,TVARKOSI, O ČIA….GĖDA.

Komentarai nepriimami.