Norite sužinoti, kokie batai madingi? 

Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiemet didžiosiose pasaulio mados sostinėse galima išvysti itin išraiškingus išskirtinius batus, tačiau dizaineriai vis daugiau dėmesio skiria patogumui ir universalumui. Ar esate pasirengęs užkariauti pasaulį ar aplankyti nuostabias vietas?
Jei norite keliauti ir sužinoti, kur yra tos puikios vietos, tada eikite į pasaulį su naujais kedais! Tereikia išsirinkti nuostabiausią batų porą. Tik reikia nepamiršti, kad visi esame skirtingi, dėl to ir batų pasirinkimas nėra vienodas. Moterys, kurios dirba ofise, neturėtų rinktis kedų, o į sporto klubą nedera eiti su aukštakulniais. Norite sužinoti, kokius batus pasirinkti madai? Atidžiai perskaitykite, kad sužinotumėte atsakymą.
Balerinos arba kitaip žinomi bateliai be kulniuko. Idealiu atveju jie gali būti vienspalviai. Būtų puiku, jei šiuos batus būtų galima papuošti tokiomis detalėmis kaip grandinėlės. Tokie batai visada bus populiarūs dėl išskirtinio dizaino ir elegantiško stiliaus. Juos galite derinti prie kelnių ar sijonų. Moterims, dirbančioms biure, balerinos yra geras pasirinkimas. Jų dėka jūsų kojos nepavargs, jausitės basos, o šį sezoną atrodysite madingai. Universalius juodus balerinos batelius derinkite su klasikiniu įvaizdžiu. Jei norite būti žaismingesnės, visada galite rinktis spalvingus batelius su įvairiomis detalėmis. Moteriški batai žemu kulnu vėl madingi. Žemakulnius batus galite rinktis šį sezoną. Šiuos batus galite drąsiai avėti kiekvieną dieną. Universalumas šiuo atveju laimi.

Sportiniai batai — ar šis pasirinkimas tinkamas?
Viskas labai lengva ir paprasta, www.diavolesa.lt. Atrodo, kad tai nėra paprasta — sportiniai batai taip pat gali būti madingi. Sportiniai bateliai yra patogūs ir lengvai derinami su įvairiais įvaizdžiais. Kaip minėjome, jie tinka tiek prie laisvalaikio aprangos, tiek prie romantiškų suknelių ar elegantiškų drabužių. Sneaker dizaino spalvos taip pat galimos neoninėmis spalvomis. Šiandien daugiau dėmesio skiriu žaliosios citrinos, elektros šviesos ir geltonos spalvos deriniui. Su šiomis kedų spalvoje dominuojančiomis detalėmis būsite dėmesio centre.
Verta prisiminti, kad ir vyrams madingi yra sportiniai bateliai, kurie patogūs ir puikiai atrodo, juk smagu gražiai atrodyti ir jaustis tinkamai. Kedus galima derinti prie džinsų į darbą ir prie sportinės aprangos laisvalaikio metu www.batuskveras.lt.

90-ųjų platforminiai batai
Jie puikiai tinka ne tik vasaros pabaigoje, bet ir rudenį. Tinkamai prižiūrint, galėsite avėti platforminius batus ilgiau nei sezoną. Juk mada sukasi ratu. Naujausioje kolekcijoje gausu klasikinių batų ir sportbačių su didžiulėmis platformomis. Avint tokius batus galima garantuoti praeivių dėmesį. Ne tik būsite su jais, bet ir jausitės labai susijaudinę. Taigi atrodysite elegantiškiau ir seksualiau. Avėdami 90-ųjų platforminius batus, jūsų pėdos išryškės labiau.
Tinkamai parinkta moteriška avalynė taps Jūsų brangia vizitine kortele, padėsiančia išreikšti žavesį, originalumą ir asmenybę. Avint patogius batus galima „nuversti kalnus“ ir įgyti drąsos bei pasitikėjimo savimi. Mylėkite save ir avėkite madingus batus, kuriuos perkate internetu arba fizinėse parduotuvėse. Juk batai gali tapti tinkamiausiu aksesuaru jūsų garderobe ir pakeisti visą aprangos stilių.