Ne visur Lietuvoje investicijų sausra, kaip Telšiuose

Molėtuose statomas viešbutis.

Anksčiau rašėme, kad šimtų milijonų vertės investicijų projektai įgyvendinami ar bus pradėti įgyvendinti kaimyniniuose Plungės, Akmenės rajonuose, Kuršėnuose. Pasirodo, ne visur Lietuvoje tokia investicijų sausra, kaip Telšiuose. Siūlome skaitytojams sutrumpintą „Delfi“ žurnalistės Aistės Žebrauskaitės straipsnį „Molėtai keičiasi iš pagrindų: kyla gamykla, baseinas, viešbutis, namų kvartalai ir daugiabučiai“.

Nauja gamykla paskatino kitas investicijas
Stambus investuotojas nuo pamatų išjudino Molėtų gyvenimą. Nors „betonke“ pramintas Vilnius-Molėtai kelias vis dar opus klausimas molėtiškiams, čia kyla nauja gamykla, viešbutis, baseinas, privačių namų kvartalai ir daugiabučiai.
Lietuviško kapitalo daiktų interneto prietaisų gamybos grupės „Teltonika“ technologijų centras Molėtuose iš esmės keičia vietinių gyvenimą ir miesto aplinką. Tai — didžiausia investicija Molėtų istorijoje, kuri neabejotinai turi didelės įtakos miesto vystymosi perspektyvai, mat būsimiems 500 darbuotojų reikės gyvenamųjų vietų ir pramogų, o klientams ir svečiams — vietų, kur apsistoti.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 77 (10488)