Kviečiame vakcinuotis nuo COVID-19

Remiantis 2021 m. liepos 21 dienos duomenimis, Telšių rajone vakcinuota 15 tūkst. 823 gyventojai. Norintys vakcinuotis nuo COVID-19 ligos, gali atvykti į Vakcinavimo centrą pasiskiepyti be registracijos.
Vakcinacija be registracijos vyksta nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8 iki 15.30 val. ir šeštadienį nuo 8 iki 12 val.
Registracija vakcinacijai taip pat vyksta per informacinį kanalą www.koronastop.lt arba telefonu per Karštąją liniją 1808.
Telšių rajono savivaldybės Vakcinacijos centro tel.: 8~630 08653; 8~685 37429.
Adresas: Birutės g. 60, LT-87118, Telšiuose.
Telšių rajono savivaldybės informacija

3 Komentarai

  1. Nevakcinuoti kitus vakcinuoja, kolegoms vakcinaciju pasus istaise. Susikiskit sau i uzpakalini lytini organa!
    Virs pusantro milijono prancuzijos mediku atsisake vakcinuotis, o jus kaimo satanistai, uz 5 eurus gatavi ir ant blakstienu atsistoje kadryli susokti sorosui. Praeis keliolika, gal 20 metu, ir mes sulauksime didziojo mediku, zurnalistu, politiku teismu maratono. Todel ir skubate, bijote likusiu sveiku zmoniu, kurie nepasiduoda siai jau 2005 metais pristatytai vakcinai kuri modifikuoja zmogaus smegenu daliu veikla atsakancia uz mastyma, religinius ir socialinius poreikius, emocijas ir norus. Ne, zmoniu liks, ir jie pasieks didziojo teismo diena
    Vakcinuoti zmogu gali tik specialistas su kitu specialistu prieziura, po pilnos sveikatos diagnostikos ir dar kuri laika stebint, supazindinant zmogu pries tai su pasekmemis ir pilna produkto informacija, vakcinuojancios istaigos , darbuotojo bei produkto gamintojo atsakomybe ir zalos atlyginimu. Parasykite nors vienas paskiepytasis, ar buvo sito laikomasi ? Ir papasakokite man savivalsybes darbuotojai, ar kaimo medpunktuose labiau pakrumese jus organizuojate sitoki procesa?
    pagal darbo LR darbo kodeksa testai turi buti atliekami darbo vietoje darbo metu ir darbdavio lesomis. Uz sugaista laika darbdavys sumoka vidutini atlyginima. Tad pagrasinkite susimoketi uz testus ir testuotis neapmokant laiko , pagrasinkite atleisti is darbo – Surinksime pluosta tarptautiniu ne tik lietuvisku kodeksu, konvenciju ir darbdaviai skris meteoro greiciu patys i darbo birza ieskotis darbo, juk gimines, tikrai ras vietos kokiuose viciunuose!

  2. Tik dabar pamaciau, kad cia dar ir cenzorius sedi kuris sudaro ispudi kad komentarai tik teigiami apie sita genu modifikatoriu. Kaip grazu, niekas nepriestarauja. Sekmes parsidaves iskamsa, gali salinti..

  3. mes jus prisiminsime kai cirkas baigsis ir jus keisite plokstele. Priminsime apie tai

Komentarai nepriimami.