Etikos komisijoje diskusija apie (ne)etišką elgesį neįvyko

Įdomiausia diskusija, į kurią įsitraukė Algirdas Bacevičius, Kajatonas Šliogeris, Laima Jurytė-Zakarauskienė ir Mantas Serva, vyko po Etikos komisijos posėdžio.

Užtat pasikalbėti, kas tiesa, o kas ne — ko, regis, taip troško mažiausiai du suinteresuoti asmenys — Telšių rajono savivaldybės tarybos nariai Algirdas Bacevičius ir Laima Jurytė-Zakarauskienė — šiems teko jau po posėdžio. Šis pokalbis, tiesą sakant, buvo įdomesnis nei pats posėdis…

Lina Dijokienė

Trečiadienio popietę į posėdį susirinkę Telšių rajono savivaldybės tarybos Etikos komisijos nariai nusprendė vienintelį darbotvarkės klausimą išspręsti greitai — nesant teisinio pagrindo, nepradėti apskritai jo tirti.

Posėdžio transliacijos nebuvo
Etikos komisijos posėdis prasidėjo komisijos pirmininko Manto Servos pareiškimu, jog Savivaldybės administracija informavusi, kad šį kartą dėl techninių kliūčių nebus daromas posėdžio vaizdo įrašas. Tai, regis, gerokai nuvylė šiame posėdyje atsakovo pozicijoje buvusį Tarybos narį Algirdą Bacevičių. Jis sakėsi turįs ką pasakyti, esąs gerai pasiruošęs apsiginti ir neslėpė tikėjęsis, jog tai galės padaryti viešai.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 57 (10069)

1 Komentaras

  1. Pirmąkart Kajetonui Šliogeriui paspausčiau dešinę už straipsnio gale jo pasakytą situacijos reziume,-„Jurytė-Zakarauskienė apskritai turėtų atsistatydinti iš Tarybos narių”.Pritariu tik turiu dar vieną klausimą-kaip tokios padugnės patenka į tuos narius ir net išmelžia rajono lėšas???Beje juokinga girdėti,kad J.Z.net du kart iš eilės susirgo!!!Ko gero per tas dvi kadencijas tiek nebuvo ligota 😀 Beje dar-ar toji ponia nebandė „klausimo”išspręsti su A.Baceviciumi prie kavos?Atsakymą žinau tik nežinojo TO ponia,kad Algirdas Bacevičius NEPAPERKAMAS.Algirdo vietoje nebūčiau sutikęs posėdžio vedimui kol nebūs pašalintos ale „techninės kliūtys”tiesioginei transliacijai.Pamoka ateičiai.

Komentarai nepriimami.