Padėkos ir pagarbos šventė geriausiems įmonės darbuotojams

„Žemaitijos pieno Garbė 2019“ grupė nominantų su įmonės generaliniu direktoriumi Robertu Pažemecku (kairėje) bei Personalo ir teisės direktore Benjamina Plauškiene (dešinėje).

Kai metų virsmas, baigiantis gruodžiui, artėja prie šv. Kalėdų ir Naujųjų metų, „Žemaitijos pieno“ geriausi darbuotojai renkasi į Žemaitės dramos teatrą, kur jiems surengiama tradicinė padėkos ir pagarbos šventė „Žemaitijos pieno Garbė“.

Algirdas Dačkevičius

Šiemet „Žemaitijos pieno Garbė 2019“ taip pat alsavo didžiųjų švenčių nuotaika, lydimą nuveiktų įsimintinų darbų džiugesiu.
Žemaitės dramos teatro fojė, prie foto sienelės, laukė fotografai, kur kiekvienas panorėjęs galėjo įsiamžinti kolegų ir bendraminčių būrelyje. O vėliau, jaukiai įsitaisius teatro kėdėse, ilgai lūkuriuoti neteko, nes užtemdytoje salėje visi atsidūrė iliuzijų pasaulyje, į kurį pakvietė „Viduramžiai.lt“.
UV šviesoje šviečiančius kostiumus vilkintys atlikėjai meistriškai įtikino šventės dalyvius, kad iliuzijų pasaulyje žemės trauka neegzistuoja ir žmogus gali pakilti nuo žemės. Be to, naudojantis UV šviesos technologija, scenoje buvo kuriamos įvairios figūros ir neįtikėtinos žmogaus kūno galimybės. O slėpiningąjį šou vainikavo scenoje besisukantys piešiniai su „Žemaitijos pieno“ ir legendinio sūrio „Džiugas“ firminiais ženklais.
Iš magiškojo pasaulio į tikrovę visus sugrąžino nuotaikingojo šventės vedėjo Marijaus Budraičio sveikinimo žodis šventės dalyviams, kuris pasidžiaugė gražia įmonės tradicija rengti tokias įspūdingas šventes savo kolektyvo nariams.
Vedėjas į sceną pakvietė įmonės generalinį direktorių Robertą Pažemecką ir Personalo ir teisės direktorę Benjaminą Plauškienę. „Malonu matyti Jus susirinkusius į tradicinį renginį „Žemaitijos pieno Garbė“ ir drauge pasidžiaugti nuveiktais darbais. Jie nebūtų pasiekti be bendro susitelkimo, sąžiningumo ir atsakingumo, nes visa tai ir lemia įmonės sėkmės garantą. Tikiu, kad ir 2020-aisiais Jūs kūrybingai bei sutelktai įveiksite visus iššūkius, su kuriais susidursite, ir savo prasmingais darbais garsinsite gerą įmonės vardą“,— sveikino darbštuolius generalinis direktorius.
Personalo ir teisės direktorė didžiųjų artėjančių švenčių proga irgi palinkėjo visiems kūrybinio impulso, tikrų atradimų, drąsių idėjų, svarių laimėjimų, didelio optimizmo, puikios sveikatos ir jaukios artimųjų šilumos.
Vėliau į sceną grupelėmis buvo kviečiami įmonės skyrių ir gamybos padalinių geriausi darbuotojai. Jiems ranką nuoširdžiai spaudė ir apdovanojimus teikė įmonės generalinis direktorius R.Pažemeckas bei Personalo ir teisės direktorė B.Plauškienė.
Didelio susidomėjimo, lydimo plojimais, sulaukė kūrybingai įvardinti 2019-ųjų metų nominantai.
„Metų atradimo“ nominacija suteikta Inovatyvių technologijų ir projektų skyriaus pakuotės technologei Rasai Šarkevičienei, „Metų šviesulio“ — Ekonomikos skyriaus vadovei Daliai Karalevičienei, „Metų mokytojo“ — Sūrių-svieto gamybos padalinio operatorei Eugenijai Vičiuvienei, „Metų operatyvumo“ — Grupės įmonių centralizuotų pirkimų skyriaus sandėlininkui Ramūnui Čeplauskui, „Metų žinovo“ — Inovatyvių technologijų ir produktų vystymo skyriaus vadovui Remigijui Bieliauskui, „Metų komandos“ — Telšių filialo vadovei Danutei Galbogienei, Vilniaus filialo vadovui Valdui Bladžinauskui, Panevėžio filialo vadovui Vladui Mostavičiui, Kauno filialo vadovui Evaldui Bagdonui.
Puikią renginio atmosferą tarp adovanojimų savo atliekamomis dainomis kūrė „Žemaitukai“, o kai šventės pabaigoje pasirodė legendinė grupė „Rondo“ su Aleksandru Ivanausku-Fara, niekas negalėjo nustigti vietoje. Salė kėlėsi ir stojosi bei nuotaikingai drauge traukė visiems gerai žinomas ir pamėgtas dainas.
Šventėje visi pasijuto tarsi viena draugiška šeima. Tai jautėsi, žvelgiant į maloniai bendraujančius kolegas viso renginio metu. Per pertrauką visi vaišinosi įmonės gardumynais.
Pagarbos ir padėkos šventę geriausiems darbuotojams primins ir ta proga išleistas lankstinukas „Žemaitijos pieno Garbė 2019“ su įmonės sėkmės kūrėjų nuotraukomis.

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.