Pagerbti laimingiausieji laikraščio prenumeratoriai

Laikraščio prenumeratos laimėtojai prie „Kalvotosios Žemaitijos“ laikraščio redakcijos.

Praėjusį pirmadienį į „Kalvotosios Žemaitijos“ laikraščio redakciją rinkosi šių metų laikraščio prenumeratoriai, kuriuos sėkmė lydėjo loterijoje.

Laikraščio redaktorius Algirdas Dačkevičius sėkminguosius skaitytojus pasveikino su Naujaisiais metais ir palinkėjo jiems puikios sveikatos bei toliau bičiuliauti su „Kalvotąja Žemaitija“.
Pirmiausia jis prizus įteikė metinės prenumeratos laimėtojams: telšiškiams Janinai Mažeikienei, Leonorai Šimkienei, Juozapui Žutautui, gadūnaviškei Ievai Burškienei, tryškietei Eugenijai Buivydienei. Po to pagerbti prenumeratoriai, užsisakę laikraštį pusmečiui. Tarp laimingųjų — telšiškiai Liucija Siraštanovienė, Aldona Lygnugarienė, Alfonsas Urbonas, Adelija Dilpšienė ir Teresė Ona Siurblienė.
Prie arbatos puodelio užsimezgė nuoširdus pokalbis apie seniausią rajono laikraštį, kurio ištakos siekia 1941 metus. L.Šimkienė pasakojo, jog rajono laikraštį skaitanti nuo 1961 metų. „Su nekantrumu laukiu tos dienos, kada pasirodys laikraštis ir visą jį perskaitau“,— sakė ilgametė skaitytoja. Jai antrino A.Dilpšienė, T.O.Siurblienė ir kitos pašnekovės.
Daugeliui skaitytojų „Kalvotoji Žemaitija“ tapo malonia dovana, kurią gimtadienio ar Kalėdų progomis savo tėvams padovanojo vaikai. Tokiu siurprizu džiaugėsi E.Buivydienė, J.Žutautas, T.O.Siurblienė.
Daugelis skaitytojų, ypač miestiečių, buvo patenkinti laiškininkų darbu, o gadūnaviškė I.Burškienė negailėjo pagyrų ją aptarnaujančiai laiškininkei Vilmai Laučienei.
Skaitytojai visuomet laukia Alvydo Ivonciaus publikacijų, su malonumu skaito kraštietės, dabar gyvenančios Klaipėdoje, Janinos Zvonkuvienės, taip pat kitų autorių rašinius. „Nieko nėra maloniau, kaip paimti į rankas dar spaustuvės dažais kvepiantį laikraštį, kuris pranoksta visus „internetus“. Visai kita nuotaika, kai rankose šlama popierius“,— šypsodamasi kalbėjo ne viena pašnekovė, sakydama, kad tol skaitys, kol matys. („KŽ“ inf.)