Valdantieji nesusitvardo nekeršydami Algirdui Bacevičiui

Valdantieji, keršydami Algirdui Bacevičiui, pasiekė tik tiek, kad prieš save sukėlė pasipiktinimo bangą.

Savivaldybės tarybos valdančioji dauguma praėjusią savaitę įvykusiame posėdyje iš Antikorupcijos komisijos pirmininko pareigų atleido Algirdą Bacevičių. Suprantama, valdantieji kuklinosi aiškinti atleidimo priežastis. Neva anksčiau nebuvo patvirtinta Antikorupcijos komisijos ataskaita, todėl esą jos veiklai nepritariama.

Alvydas Ivoncius

Anksčiau nepatvirtino ataskaitos
Ataskaita nepatvirtinta ne todėl, kad buvo bloga. Priešingai, A.Bacevičiaus parengtoje Antikorupcijos komisijos ataskaitoje pasakyta daug karčių žodžių apie kai kuriuos rajono politikus, partijų skyrius. Be to, Taryba atsainiai tvirtina visas ataskaitas, nors kartais jose tėra keli nedaug informacijos teikiantys sakiniai. A.Bacevičiaus parengtos Antikorupcijos komisijos ataskaitos netvirtinimą ir jo atleidimą iš šios komisijos pirmininko pareigų galima vertinti kaip primityvų valdančiųjų kerštą.
Savivaldybės tarybos valdančiąją daugumą sudaro socialdemokratai, darbiečiai, „valstiečiai“, tvarkiečiai, liberalai ir pagal visuomeninio rinkimų komiteto „Mūsų Telšiai“ sąrašą išrinkti Tarybos nariai. Atleisdami A.Bacevičių, visi jie ne tik pademonstravo kerštą, bet ir parodė, kad kova su korupcija mažiausiai rūpi.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 44 (10256)

11 Komentarų

    • A.Bacevičiui nereikia jokių kitų galų,tai nepaperkamas Politikas atėjęs nuveikti kažką gero mums visiems ir blaiviu mąstymu vertinantis nedovanotinai klestinčią korupcinę sistemą rajone,kur visos nedorybės prasideda aukščiausius postus užimančių nekadėjų palaiminimu.Apmaudu matyti kai už akivaizdžios betvarkės paviešinimą Gerb.Algirdas yra „sudorojamas”tų kuriuos žmonės rinko tikėdami giedamais pažadais tarnauti rinkėjams.Ką matome?Matome vaizdą kurio baisesnio ir nebūna,gaila,kad nebuvo Telšių rajonui įvestas tiesioginis valdymas.TAI būtų teikę šiokios tokios vilties,kad kažkas pasikeis,deja…

  1. Manau,kad A.Bacevičius būdamas Antikorupcijos komisijos pirmininku puikiai ir iš visų pusių parodė kokie idiotai ir korumpuoti yra politinių partijų atstovai ir visokie perėjūnai( kurie per vieną sezoną pakeičia kelias partijas). Sėkmės A.Bacevičiui ir svarbiausia nenuleisti rankų.

  2. pritariu Daivai, Bacevičius jau įėjo į istoriją kaip žiulikams nepatogus tiesos ieškotojas, atskleidęs jų aferas. bet sistema yra didelė, galinga, įsišaknijusi ir prieš ją eiti reikia sveikatos bei nervų, dėl to kovotojų nedaug ir tėra

  3. Na jei Bacevičių išrinktų į seimą ar į merus, iškart pagerėtų daugumai rajone gyvenimas, tai pat kaip vagims ir mūsų kenkėjams jis pablogėtų

  4. Aš nesupratau kodėl nepatvirtino ataskaitos .štai ir pasirodė kodėl,buvo suplanuotas pakeitimas į lojalų.

  5. Sekmės A. Bacevičiui. viena laimė, kad jis dar yra, nes žulikai turi kažkiek saugotis, priešingu atveju neįsivaizduojama kas vyktu.

  6. Laikykis Algi laukiame ir tikime kad atenancia kadencija tapsi meru ir vagims ir pataikunams uzkursi gera pirti.

Komentarai nepriimami.