Pagrindiniai kaltinimai: nesitarimas, netinkamas vadovavimas, arogancija

Antradienio laikraščio numeryje rašėme, kad daugiau nei pusė Savivaldybės tarybos narių pareiškė nepasitikėjimą Savivaldybės administracijos direktoriumi Imantu Motiejūnu. Dabar pateikiame nepasitikėjimą inicijavusių LSDP Telšių rajono skyriaus pirmininko Tomo Katkaus, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Telšių rajono skyriaus pirmininkės Giedrės Nagienės, Savivaldybės tarybos Darbo partijos frakcijos pirmininko Rimanto Adomaičio ir visuomenininko Algirdo Bacevičiaus nuomones dėl I.Motiejūno veiklos. Visų jų prašėme paaiškinti, kodėl reikėtų iš pareigų atleisti I.Motiejūną.

Alvydas Ivoncius

Kęstutis Gusarovas Imantu Motiejūnu pasitiki
Paaiškėjus, kad Tarybos nariai teiks nepasitikėjimo I.Motiejūnu pareiškimą, praėjusios savaitės penktadienį mero Kęstučio Gusarovo klausėme: „Dalis Savivaldybės tarybos narių mano, kad I.Motiejūnas netinkamas dirbti Savivaldybės administracijos direktoriumi, pasirašys nepasitikėjimo juo tekstą. Kaip vertinate šią iniciatyvą, kokia Jūsų nuomonė dėl I.Motiejūno tinkamumo eiti pareigas; ar teiksite, kaip reikalauja teisės aktai, šį mėnesį įvyksiančiame Tarybos posėdyje sprendimą dėl I.Motiejūno atstatydinimo?“
K.Gusarovas, kaip ne kartą rašėme, vengia vertinti I.Motiejūno veiklą, todėl atsakė: „Nesu gavęs jokių oficialių dokumentų minėtuoju klausimu. Visada elgiuosi pagal LR įstatymų ar kitų teisės aktų nuostatas“.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 65 (10277)

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.