Kai kas pamiršta, kad yra ne „caras“, o visuomenės pavaldinys

Sunkiaatlečiai treniravosi varganose „Ateities“ progimnazijos patalpose. Bet ir iš jų išprašė. Visa tai nejaukiai atrodo, žinant, kad šimtų tūkstančių negailima didinti Savivaldybės administracijos darbuotojų atlyginimams, naujiems valdininkų automobiliams, brangiems vadų kompiuteriams, telefonams, įtartinoms „konsultacijoms“ ir panašiems reikalams.

Vasario mėnesį straipsnyje „Vietos valdžios dėmesys: vieniems — tortai, kitiems — supelijusios duonos plutos“ rašėme, kad dėl rajono valdžios aplaidumo, nejautrumo žinomas treneris Zigmontas Šimkus buvo priverstas sunkiaatlečius treniruoti suplėkusiose „Ateities“ progimnazijos rūsio patalpose. O toliau įvykiai klostėsi šitaip: dėl mokyklos pastato renovacijos sportininkai buvo priversti palikti ir tas varganas patalpas, o Savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas Z.Šimkui dėl naujų patalpų pasiūlė kreiptis į… Ivoncių.

Alvydas Ivoncius

Buvo suteikę apgailėtinas patalpas
Vasario mėnesį rašėme, kad sunkiaatlečių klubas „Gintarinė saulė“ buvo mėtomas iš vienos vietos į kitą. Galiausiai jam suteikė patalpas „Ateities“ progimnazijos pastato pusrūsiuose. Tiesa, šios patalpos perduotos Telšių sporto ir rekreacijos centrui — buvusiai sporto mokyklai.
Jos pastatas Birutės gatvėje suremontuotas, direktoriui ir kontorai įrengti prašmatnūs kabinetai. Žinoma, pirmiausia reikia pasirūpinti valdžia — Telšių rajone taip įprasta.
Vadovams ir dar būreliui „elitinių“ valdininkų negailima algoms solidžių sumų, bet čia jau kita tema. Užtat to lepinimosi fone gėdingai ir apgailėtinai atrodė patalpos, perduotos „Gintarinei saulei“. Vargiai tokiose apleistose, pripelijusiose patalpose norėtų sėdėti meras su savo pavaduotoju, Savivaldybės administracijos vadovai, Savivaldybės tarybos nariai. Beje, čia pastebėsime, kad neseniai Savivaldybės administracijoje buvo remontuojami kai kurie kabinetai. O dabartinis Savivaldybės administracijos direktorius, kai anksčiau tapo Tryškių seniūnu, visų pirmiausia kibo vietoje posėdžių salės įsirengti sau kabinetą.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 65 (10277)

4 Komentarai

  1. Šimkus savo treniruočių bazes buvo įkūręs gal 10 rajono mokyklų patalpose, deja niekur ilgai neužsibūdavo.Matyt toks charakteris.Beje ir kokių 5 partijų narys buvo….

  2. Buvęs policininkas prieš buvusį policininką. Šimkaus/ buvusi pravardė dirbant kelių policininku Sportbatis/ ir jo sportininkų tikriausiai niekas nenori prisiimti todėl, kad, mėtydami štangas, gadina pastatus sukeldami vibracija.Be to treniruodamiesi išlieja upes prakaito, kuris nevėdinamose patalpose tampa nepakeliamą smarve.

Komentarai nepriimami.