Kad miegui skirti drabužėliai taptų pačiais mylimiausiais…

Miegamasis – viena jaukiausių bei ramiausių namų vietų, tad joje turite jaustis ypač gerai bei komfortiškai. Ar taip ir bus, priklausys nuo daugybės įvairių aplinkybių, tačiau neabejotinai jūsų miego apranga yra vienas pagrindinių veiksnių. Taigi, kaip ir kokius miego drabužėlius išsirinkti, kad jie taptų jūsų mylimiausiais, kad visada norėtumėte juos dėvėti ir, kad niekada netektų jiems nuobodžiai tūnoti tolimiausiame jūsų drabužinės kamputyje?

Įvertinkite savo figūros ypatumus

Viena dažniausių priežasčių, kodėl miegui skirti drabužėliai atsiduria tolimiausiame drabužinės kampelyje, ir retai būna naudojami pagal paskirtį yra ta, kad juos jau įsigijus pastebima, kad jie ne visiškai atitinka kūno linkius, todėl jaučiamas diskomfortas juos dėvinti. Kad taip nenutiktų ir jums, atkreipkite dėmesį, jog: jei turite ilgą bei grakštų kaklą ar putlią krūtinę, jums tobulai tiks V formos iškirptę turintys marškinėliai ar naktinukai; jei norite užmaskuoti savo pilvuką, reikėtų rinktis po krūtine platėjančius naktinukus; o šortukai yra geras pasirinkimas bet kurio tipo figūros savininkėms.

Ko maksimaliam komfortui bei praktiškumui?

Jei norite, kad pirkinys būtų ypač komfortiškas bei praktiškas, taip pat nepamirškite tam tikrų detalių. Atkreipkite dėmesį į užsegimus bei petnešėles – pirmenybę teikite toms, kurias galima reguliuoti. Siekiančioms maksimalaus komforto pirmenybę derėtų teikti naktinukams ar pižamai su kišenėlėmis. Na, o, jeigu jums yra svarbu praktiškumas tokiu atveju, pirmenybę teikite kuo daugiau dalių turinčiam komplektui, pavyzdžiui, pižama+ naktinukai + chalatėlis. Tokiu atveju galėsite sau užtikrinti įvairovę, o taip pat būsite tikro, kad visi drabužėliai puikiai derės tarpusavyje.

Iš ko pagaminta? 

Miego drabužėliai – vieni iš tų, kurie jūsų kūną lies tikrai ne vieną valandą per parą, kiekvieną naktį, todėl labai svarbu, kad medžiaga būtų ypač draugiška odai. Taigi, ypač puikiu pasirinkimu tampa iš medvilnės ar šilko pagaminti naktinukai bei pižamos: ir vieni, ir kiti, puikiai praleidžia orą ir išgarina drėgmę, todėl jūsų oda kvėpuos, miego metu nesuprakaituosite. Be to, tinkamai prižiūrimi, puikią pirminę būklę išlaikys tikrai ne vienerius metus. Daugiau apie galimus pasirinkimus informacijos rasite https://www.cupid.lt/seksualus-apatiniai/pizamos-moterims.html.