Kaip susikurti jaukų vonios kambarį?

Bet kuriuose namuose vonios kambarys yra daugiau nei tik vieta išsivalyti dantis ar išsimaudyti. Tai taip pat šventovė, viena iš nedaugelio vietų namuose, į kurią nuėję galite pamedituoti, pailsėti . Dėl to jaukus vonios kambario dizainas yra toks svarbus. Idealiu atveju jūsų vonios kambarys turėtų būti šilta, jauki vieta, kuri padėtų jums atsigaivinti ruošiantis ateinančiai dienai. Tai taip pat turėtų būti vieta, kur vakarais nuplaunate dienos įtampą. Jei ieškote idėjų, kaip paversti vonios kambarį ramiu kampeliu, štai keletas, kurie padės jums tai įgyvendinti.

Išbandykite lietaus dušo galvutę. Vienas geriausių būdų padaryti vonios kambarį jaukesnį – supažindinti su šiek tiek gamtos. O vienas iš būdų tai padaryti, įmontuoti dušo maišytuvą, su lietaus srove. Viršutinė konstrukcija reiškia, kad vanduo krenta tiesiai žemyn, kaip ir lietus, todėl prausimasis duše ramina. Kitas patarimas, uždenkite vonią. Žinoma, vonios kambarys turi būti privatus, tačiau norėdami mėgautis tikrai ramia patirtimi, kai mirkysite vonioje, apsvarstykite galimybę uždengti vonią tam tikra nepermatoma užtvara. Vietoj stiklinių durų ar kubilo be užuolaidos, nepermatomos vonios užuolaidos paryškinto rašto, atitinkančios jūsų vonios kambario interjerą, pavers vonią privačiu rojumi. Pridėkite spalvų purslų su tekstilės gaminiais. Tekstilė – šiuo atveju rankšluosčiai ir vonios kilimėliai – yra vienas geriausių būdų, kad vonios kambarys būtų jaukus ir nekrentantis į akis. Eksperimentuokite su spalvomis su ryškiu vonios kilimėliu grindims ir įdomių raštų rankšluosčiais, aiškiai matomais lentynose. Daugelį prekių galite peržiūrėti muresta.lt .

Pridėkite šiek tiek baldų. Čia jūs turite galimybę tapti tikrai kūrybingais ir sustiprinti vonios kambario jaukumą. Apsvarstykite pastatyti trumpą taburetę, suolą ar pufą kaip sėdimą vietą, kurioje galite atsisėsti ir išsimaudyti. Maži galiniai staleliai puikiai tinka ir vonios kambaryje, ypač šalia vonios, kur galite laikyti žvakes, vonios reikmenis ir rankšluostį. Nebijokite investuoti į lentynas. Vonios kambariuose beveik visada reikia šiek tiek daugiau vietos, o lentynų sistemos atlieka dvigubą saugojimo ir dekoravimo funkciją. Ieškokite ant tualeto pakabinamų lentynų, atskirai pastatomų lentynų ar pakabinamų lentynų, kur galite tvarkyti ir išdėlioti rankšluosčius, spalvingus butelius ir kt. Sumontuokite šildomą rankšluosčių kabyklą. Šildomą rankšluosčių kabyklą būtina turėti šiltuose jaukiuose vonios kambariuose. Tai nebrangus ir paprastas atnaujinimas, kuris turi keletą privalumų. Pirma, tai padeda išdžiovinti drėgnus rankšluosčius. Antra, dėl šių lentynų jūsų rankšluosčiai yra gražūs ir šilti, o tai padeda atkartoti SPA patirtį.