Patarimai, kaip pasirinkti tinkamiausią prezervatyvą

Prezervatyvai gali būti geriausias žmogaus draugas. Tai yra guminės kontraceptinės priemonės, apsaugančios nuo nepageidaujamo nėštumo ir nuo baisių lytiškai plintančių ligų arba AIDS. Jie pagaminti iš elastingos ir labai plonos poliuretano arba gumos medžiagos. Ir jūs nustebsite sužinoję, kad dabar rinkoje galima įsigyti tamsoje šviečiančių prezervatyvų; o kai kurie iš jų yra net aromatizuoti prezervatyvai.

Prezervatyvai ne tik vyrams, bet ir moterims

Tamsoje šviečiantys prezervatyvai nėra skirti tik vyrams, nes yra ir moterims skirtų prezervatyvų. Ir jūs nustebtumėte, o kartu ir apsidžiaugtumėte, kad šiais laikais yra šviečiančių prezervatyvų, kuriuos galite naudoti jūs ir jūsų partneris. Vyriški prezervatyvai uždedami ant susijaudinusio vyro varpos, o moterys naudoja moteriškus prezervatyvus makštyje ir juos užsideda prieš pradedant lytinį aktą. Moterims, naudojančioms šias kontraceptines priemones, svarbu įsitikinti, kad jos yra laikomos vietoje dviem lanksčiais žiedais, kurie matomi abiejuose galuose.

Prezervatyvai būna šviečiantys tamsoje ir įvairių spalvų, skirtingų skonių

O ar žinojote, kad šiandien rinkoje jau yra tamsoje šviečiančių prezervatyvų? Jie taip pat būna įvairių spalvų. Galite rinktis raudonos ar žalios spalvos, vaivorykštės spalvų, neoninių spalvų ir net šviečiančius prezervatyvus. Šių kontraceptikų taip pat būna įvairių kvapų ir skonių, pavyzdžiui, bananų, obuolių, šokolado ar braškių. Šie kvepiantys ir aromatizuoti prezervatyvai taip pat naudojami oralinio sekso metu, kad būtų išvengta lytiniu keliu plintančių ligų per burną.

Gamintojai dabar gamina daug įvairių tamsoje šviečiančių prezervatyvų stilių

Tikrai labai stebina, kaip per daugelį metų pasikeitė prezervatyvų naudojimas. Tiesą sakant, nuo 1884 m. iki 1912 m. šioms kontraceptinėms priemonėms gaminti iš pradžių buvo naudojama tik guminė latekso medžiaga. Būtent tada buvo pradėta kalbėti apie patį originaliausią prezervatyvą „From condom”. Tada šis atradimas galiausiai atvėrė kelią įvairaus dizaino ir rūšių prezervatyvams, skirtiems visų tipų asmenybėms ir žmonių tipams, įskaitant ir tamsoje šviečiančius prezervatyvus.

Prezervatyvų rinka

Šiuo metu rinkoje gausu įvairių rūšių prezervatyvų, pavyzdžiui, šviečiančių prezervatyvų. Vis daugiau prezervatyvų kompanijų pripažįsta, kad vartotojams reikia paįvairinti šiuos prezervatyvus. Dabar jos su užsidegimu siekia toliau kurti ir tobulinti tamsoje šviečiančius prezervatyvus, kad prezervatyvų naudotojams niekada nebūtų nuobodu juos naudoti, o atvirkščiai – kad jie džiaugtųsi kaskart, kai bus pristatomi nauji stiliai. Ir taip, iš tiesų! Atrodo, kad toks metodas prezervatyvų bendrovėms puikiai pasiteisina, nes vis daugiau žmonių iš viso pasaulio išbando šiuos naujus tamsoje švytinčius prezervatyvus – tai įrodo vis daugiau žmonių, bandančių naudoti šiuos madingus ir naujus, o ką jau kalbėti apie stilingus tamsoje švytinčius prezervatyvus.

 

 

 

 

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.