Pelių kilimėliai dar didesniam patogumui

Atrodo, tokia iš pirmo žvilgsnio nereikšminga detalė kaip pelių kilimėliai žaidžiant iš tiesų gali nulemti labai daug. Kilimėlis yra labai svarbus pelės aksesuaras, užtikrinantis dar didesnį jos funkcionalumą bei patogesnį valdymą. Su kilimėliu žaisti dar patogiau ir maloniau, be to, savo dizainu jis gali suteikti aplinkai dar daugiau jaukumo. Tereikia išsirinkti tinkamą kilimėlį ir kompiuterio pelė veiks nepriekaištingai.

Toliau šiame straipsnyje peržvelgsime, kokie būna kompiuterinių žaidimų pelių kilimėliai ir ką rekomenduoja specialistai.

Kaip išsirinkti kilimėlį pelei?

Pelės kilimėlių gali būti labai įvairių rūšių. Renkantis naudinga atsižvelgti į kilimėlio dydį, kaip ir į medžiagą, iš kurio jis pagamintas, galų gale į kilimėlio tipą ir kitus Jūsų asmeniniam patogumui svarbius rodiklius. Kilimėliai skirstomi į kietus ir minkštus, hibridinius, jų gamybai naudojamos labai įvairios medžiagos – mikropluoštas, tekstilė, oda, poliesteris, aliuminis, silikonas bei daug kitų.

Žaidimams idealiai tinka kieti pelės kilimėliai, kadangi jie leidžia pelytei tolygiai ir sklandžiai slysti paviršiumi, sukelia minimalią trintį. Tai užtikrina greitą pelės reakciją į rankų ir pirštų judesius, padeda mėgautis dar didesniu komfortu. Minkšti kilimėliai tuo tarpu yra puikiai tinkami tikintis didelio preciziškumo ir kontrolės. Minkšta medžiagos struktūra suteikia intensyviam pelės naudojimui bei stabilumui reikalingą trintį. Prekyboje rasite ir tarpinių variantų, kuomet vienu metu pasiekiamas didelis pelės greitis ir balansas, tuo pačiu pelė išlieka pakankamai jautri.

Ne mažiau svarbu pasirūpinti ir papildomomis, dar didesnį patogumą užtikrinančiomis funkcijomis. Pasirūpinkite atrama riešui, jei prie kompiuterio praleidžiate daugiau laiko. Žaidžiant tamsiu paros metu pravartūs šviečiantys pelių kilimėliai su papildoma USB jungtimi.

Platus kilimėlių pelėms pasirinkimas

Pas specializuotus tiekėjus rasite labai platų tiek kompiuterinių žaidimų pelių, tiek pelių kilimėlių bei kitų patogumui sukurtų aksesuarų asortimentą. Pasitarkite su specialistais, jeigu kyla klausimų, kaip geriau išsirinkti. Internetu rasite daugybę šaunios kainos pasiūlymų, pritaikytų patiems įvairiausiems žaidėjų poreikiams.

Geros kainos ir nuostabus kilimėlių dizainas bei aukšta kokybė! Pasinerkite į kompiuterinius žaidimus su patogia ir modernia įranga bei jos aksesuarais.

 

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.