Kokius laisvalaikio batelius vyrams avėti šį sezoną?

Visi vyrai nori jaustis patogiai ir atrodyti stilingai nepaisant metų laiko. Tačiau vasarą, kai ypač karšta, labai svarbu atrasti tokią avalynę, kuri būtų ne tik patogi, pralaidi orui, kurioje koja nekaistų ir kuo mažiau prakaituotų, bet kartu stilinga ir atitinkanti modernaus vyro gyvenimo būdą ir stiliaus lūkesčius.

Išsiaiškinkime, ką 2022 metų pavasarį ir vasarą avės stilingiausi vyrai ir kokius laisvalaikio batelius rinksis atostogoms, kasdienai mieste ir prie kokių drabužių juos derins.

Kokie vyriški sportbačiai madingi šį sezoną?

Vyriškų vasaros sezono laisvalaikio batelių mados kardinaliai nesikeičia, veikiau įsitvirtina tos, kurias per paskutinius metus vyrai ypač pamėgo. Pirmiausia tai – minimalistinio dizaino balti odiniai laisvalaikio bateliai vyrams. Jų universalumas nenuginčijamas, šie bateliai dera beveik su bet kokia apranga, jie lengvi ir patogūs. Į madą taip pat grįžta retro stiliaus laisvalaikio bateliai, taip pat bėgimui skirti bateliai ir subtilūs, vienspalviai vyriški sportbačiai su zomšos detalėmis.

Kokie laisvalaikio bateliai tinkamiausi atostogoms?

Gera ir kokybiška atostogų avalynė turėtų būti patogi, paprasto dizaino ir svarbiausia – pralaidi orui. Atostogaudami karštuosiuose taškuose rinkitės medžiaginius laisvalaikio batelius. Drobinis batų viršus leis orui patekti į vidų, o paprastas dizainas bus lengvai priderinamas prie įvairių kurortinių drabužių. Jie gali būti suvarstomi batraiščiais ar tiesiog įsiaunami. Venkite sintetinių laisvalaikio batelių, ypač pagamintų iš dirbtinės odos. Avėdami sintetinius batus karštu oru ir ilgai vaikščiodami neišvengsite „deginimo“ jausmo.

Kokius vyriškus laisvalaikio batelius avėti vasarą mieste?

Stilingiems miesto vyrams labai tiks minimalistinio dizaino laisvalaikio bateliai. Jie gali būti vienspalviai arba su nedidelėmis spalvų variacijomis ar detalėmis. Geriausiai atrodys oda, zomša ar kokybiškos sintetinės medžiagos. Vėsiu oru galima rinktis aukštesnio aulo laisvalaikio batelius vyrams, karštesniu – žemesnio auliuko. Šį sezoną madingesni bus subtilaus dizaino, didelių logotipų neturintys laisvalaikio bateliai, taip pat – vadinamieji teniso bateliai.

Prie  kokių drabužių derinti vyriškus sportinius batelius?

Internetinėje parduotuvėje MODIVO.lt mada vyrams užima svarbią dalį, todėl vienoje vietoje rasite surinktus geriausius ir kokybiškiausius prekių ženklus, kurie pirmauja ne tik inovatyviai kurdami produktus, bet ir diktuodami mados tendencijas. Drabužius svarbiausia rinktis derinant jų ir laisvalaikio batelių stilių.

Minimalistinio stiliaus vienspalviai laisvalaikio bateliai vyrams tiks prie daug ko: derinkite prie medvilninių šortų, klasikinio kirpimo džinsų, chino kelnių ir marškinėlių ar laisvo stiliaus marškinių. Drąsesni vyrai tokius batelius gali derinti ir prie laisvesnio stiliaus kostiumo. Itin sportiškus, ryškius laisvalaikio batelius geriausia derinti prie sportinio stiliaus aprangos: sportinio kostiumo, šortų ar įmantresnio dizaino džinsų.

2 Komentarai

Komentarai nepriimami.