Nr. 1 internetas Lietuvoje: „Tele2 Laisvo interneto“ sutartį sudarykite vos 6 mėn. laikotarpiui!

Vasara — puikus metas leistis į keliones! Jei planuojate poilsį prie jūros ar sodyboje, tačiau su savimi visuomet norite turėti internetą, suskubkite pasinaudoti išskirtiniu mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ pasiūlymu ir tapkite plačiausio* interneto Lietuvoje vartotoju – dabar „Laisvo interneto“ sutartį sudaryti galite vos 6 mėn. laikotarpiui!
Pasinaudokite „Tele2“ pasiūlymu ir „Laisvo interneto“ sutartį sudarykite vos pusei metų. Daugiau apie šį pasiūlymą galite sužinoti čia.

Plačiausias Lietuvoje „Laisvas internetas“ — ištikimiausias šios vasaros palydovas!
Saulėtų dienų Lietuvoje ne tiek ir daug, todėl iš vasaros būtina pasiimti viską — o geriausia tai padaryti keliaujant. Jei šiltuoju metų sezonu planuojate laiką leisti pajūryje ar sodyboje – dabar puikus metas pasinaudoti „Tele2“ pasiūlymu ir įsigyti Nr.1 internetą Lietuvoje. 6 mėn. „Laisvo interneto“ sutartis siūloma dviem planams — 100 GB ir 500 GB.
Pagal Ryšių Reguliavimo tarnybos paskelbtą judriojo ryšio tinklų tikėtinų aprėpties zonų žemėlapį, „Tele2“ pirmauja vidutinio rėžio aprėptyje. Jei vasarą esate suplanavę daug kelionių, į krepšį nepamirškite įsidėti ir „Laisvo interneto“ modemo — internetu galėsite naudotis visoje Lietuvoje. Jums nereikės rūpintis papildomu įdiegimu — modemui reikia tik elektros energijos!
Sudarius 6 mėn. „Laisvo interneto“ 100 GB plano sutartį, visą jos laikotarpį galios 9,9 Eur/mėn. kaina (įprasta kaina — 19 Eur/mėn.). 500 GB „Laisvo interneto” planas 6 mėn. laikotarpiui kainuos vos 18,9 Eur/mėn. (įprasta kaina — 23 Eur/mėn.). Į pasiūlymą neįskaičiuota modemo kaina — ji prasideda nuo 2,5 Eur/mėn.
Be to, sutartį sudarę klientai galės naudotis ir papildomomis naudomis — neribotais GB ir nemokamu televizijos paketu pirmąjį sutarties mėnesį.

Išmanieji daiktai dar geresnėmis kainomis — nuolaidos iki 81 proc.!
Išmaniam vasaros laisvalaikiui „Tele2“ siūlo išmaniuosius daiktus įsigyti su neįtikėtinomis nuolaidomis. Visus pasiūlyme dalyvaujančius daiktus galima įsigyti vos su 1 Eur pradine įmoka.
Nepamainomas daiktas vasaros kelionėse — planšetinis kompiuteris. Žiūrėti filmus, atlikti užduotis jo ekrane galėsite net sodyboje. Šiuo metu, pasinaudoję „Tele2“ pasiūlymu, „Lenovo IdeaTab M10 32GB“ galėsite įsigyti net su 81 proc. nuolaida. Mėnesinė įmoka, pasirašius 36 mėn. sutartį sieks vos 1 Eur/mėn. (kaina iš viso — 37 Eur).
Nekantraujate, kol prasidės vasaros krepšinio čempionatai? Juos pasitikite pasiruošę! Dabar 43 colių „Samsung“ televizorių „Tele2“ galite įsigyti su 49 proc. nuolaida — su 36 mėn. sutartimi, mėnesinė įmoka sieks vos 5,13 Eur/mėn. (kaina iš viso — 186 Eur).
Kada geresnis metas įsigyti paspirtuką, jei ne vasarą? Visus miesto kamščius aplenkite su vartotojų pamėgtu elektriniu paspirtuku „Xiaomi Pro 2“. „Tele2“ šį modelį įsigyti galima su 41 proc. nuolaida. Pasirašius 36 mėn. sutartį, mėnesinė įmoka atsieis tik 8,88 Eur/mėn. (kaina iš viso — 321 Eur).
Jei vasarą gyvenimą apsunkina dulkės — pasilengvinkite kasdienybę įsigiję išmanų robotą siurblį „Ecovacs Winbot W1 Pro“ ir langų robotą „Ecovacs Deebot N8“. Šį namų švaros duetą „Tele2“ siūlo įsigyti su 49 proc. nuolaida — su 36 mėn. sutartimi, kas mėnesį sumokėti reikės vos 12,91 Eur/mėn. (kaina iš viso — 467 Eur).
Šie išpardavimo pasiūlymai įrangai galioja įsigijus „Tele2 Laisvo interneto“ 100 GB planą (kaina — 9,9 Eur/mėn.) ir pasirašius 6 mėn. paslaugų teikimo bei 36 ar 24 mėn. įrangos išsimokėjimo sutartį.
*Pagal RRT paskelbtą judriojo ryšio tinklų tikėtinų aprėpties zonų žemėlapį, „Tele2“ pirmauja vidutinio rėžio aprėptyje, o kituose rėžiuose nenusileidžia kitiems judriojo ryšio tiekėjams. Plačiau apie judriojo ryšio tinklų aprėpties zonas galima sužinoti čia https://www.rrt.lt/judriojo-rysio-tinklu-tiketinos-aprepties-zonos/

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.