Kviečiame rugpjūčio 23 dieną Nevarėnų, Mitkaičių ir Nerimdaičių gyventojus atvykti į susitikimą dėl vėjo elektrinių išdėstymo

Susitikimas organizuojamas atsižvelgiant į tai, kad vykusiuose Telšių rajono savivaldybės komitetų posėdžiuose kilo klausimų (Vietinio ūkio, ekologijos ir Kaimo reikalų komiteto ir Verslo, ekonomikos ir finansų komiteto nariai nuo sprendimo susilaikė) ir abejonių, ar Nevarėnų seniūnijos gyventojus pasiekė reikiama informacija apie vėjų elektrinių išdėstymą.
Mero Kęstučio Gusarovo iniciatyva rugpjūčio 23 d. 16 val. organizuojamas Telšių rajono savivaldybės vadovų, Tarybos narių ir administracijos darbuotojų susitikimas su seniūnijos gyventojais.
Susitikimo metu bus išsamiai pristatomas ir detalizuojamas vėjo elektrinių išdėstymas Telšių rajono savivaldybės teritorijoje, Nevarėnų, Mitkaičių, Nerimdaičių kadastrinėse vietovėse, atsakyta į gyventojams kylančius klausimus bei apklausta seniūnijos bendruomenė, ar ši informacija buvo juos pasiekusi anksčiau.
Įvertinę gautą informaciją, ketvirtadienį (rugpjūčio 25 d.), Telšių rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu šiuo klausimu bus priimtas sprendimas.
Susirinkimo vieta: Nevarėnų bendruomenės patalpos, Liepų g. 6, Nevarėnai. Maloniai laukiame atvykstant. (Telšių r. sav. inf.)