Paprašyti pareikšti nuomonę, kai kurie Tarybos nariai vėl pasislėpė krūmuose

Paskelbėme, kad meras Kęstutis Gusarovas ir buvęs Savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas skundams prieš „Kalvotają Žemaitiją“ rašyti išleido beveik septynis tūkstančius eurų. Ne iš savo kišenės, o rajono biudžeto. Apie šią užmačią ir išlaidavimą paprašėme nuomonę pareikšti kai kurių Savivaldybės tarybos narių.

Alvydas Ivoncius

Politikų nešališkumas išgaravęs
Savivaldybės tarybos nariams pateikėme trumpą situacijos aprašymą, primindami, kad pernai I.Motiejūnas su garsia Lietuvoje advokatų kontora sudarė teisinių paslaugų teikimo sutartį. Tačiau didžioji dalis sutartyje numatytų pinigų buvo panaudota skundams už K.Gusarovą ir I.Motiejūną rašyti.
Vadinamajam „dešimtukui“ priklausantys Kęstutis Trečiokas, Algirdas Žebrauskas, Jolanta Rupeikienė net neatsiuntė atsakymų į pateiktus klausimus, nors patys pastaruoju metu mėgsta piktintis įvairiais K.Gusarovo veiksmais ir pasakymais. Manytume išvardinti ponai atsakymų nesiteikė atsiųsti dėl paprastos priežasties: būtų tekę komentuoti „saviškio“ I.Motiejūno veiklą. Matyt, labai nenori to daryti, nes išvardinti Tarybos nariai ne pirmą kartą, pateikus klausimus, vengė vertinti I.Motiejūno veiklą. Galbūt noriai vertintų savo oponentų veiksmus, jei kas jų nuomonės klaustų.

Sunku domėtis išsamiau?
Tarybos narys, pretendentas į Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojus Rimantas Adomaitis parašė: „Nors ir buvome koalicijoje, tačiau apie mero ir I.Motiejūno bendradarbiavimą su advokatų kontora informacijos neturiu. Administracijos vadovai nematė reikalo mus informuoti. Manau, detalią info gali suteikti „valstiečių“ partijos nariai.“

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 20 (10332)