Redakcijoje apsilankė dešimt laimingųjų skaitytojų

Šių metų sausio pradžioje tradiciškai burtų keliu išrinkti dešimt „Kalvotosios Žemaitijos“ skaitytojų, užsiprenumeravusių laikraštį pusmečiui ar metams. Jie pakviesti į Redakciją,  kur atsiėmė prizus ir pasidalijo mintimis apie leidinį.
Simona Damanskytė

Metams užsiprenumeravę laikraštį prizus laimėjo Justina Mažeikienė iš  Vigantiškių kaimo, Zita Kaveckienė, Algimantas Banys ir Irena Mažeikienė iš Telšių bei  Aleksas Stonys iš Luokės. Už pusės metų prenumeratą prizai atiteko Stasei  Račkauskienei iš Pupinių kaimo, Aldonai Urbonienei iš Rainių, Zuzanai  Varpučinskienei iš Syderių kaimo, Daivai Eirošienei ir Aldonai  Kasparavičienei  iš Telšių.

Daugelis skaitytojų laikraštį skaito ne vienerius metus ar net dešimtmečius.
Aldona Kasparavičienė: „Kalvotąją Žemaitiją“ skaitau jau daug metų. Domina temos apie kultūrą, tad rašykite apie tai dar daugiau. Laikraštį skaitau nuo pradžios iki galo. Džiaugiuosi, kad esu tarp nugalėtojų, man tokia laimė teko pirmą kartą“.
Aleksas Stonys: „Laimėjau antrąjį kartą.  Domiuosi, kas dedasi mūsų rajone, randu patarimų. Mano tėvai skaitė šį laikraštį ir aš skaitau. Man visos laikraščio temos įdomios“.
Irena Mažeikienė: „Laikraščio nuolatine skaitytoja tapau neseniai. Skaitau ir domiuosi visomis temomis, tačiau itin domina kriminalų rubrika, taip pat svarbi televizijos programa, skelbimai“.
Zita Kaveckienė: „Leidinį prenumeruoju seniai. Abu su vyru skaitome. Man šis laikraštis įdomus, patinka atsiradęs ir naujas puslapis  „Pliorpals“, laukiame kitų įdomių temų“.
Algimantas Banys: „Tarp laimingųjų buvau patekęs prieš 10 metų, dabar vėl laimėjau. Man „Kalvotojoje Žemaitijoje“ įdomūs straipsniai apie valdžią, politinės naujienos, kriminalai. Taip pat domina reklama, kadangi ir pats dažnai dedu skelbimus į laikraštį“.
Daiva Eirošienė: „Esu laiškininkė, platinu bei skaitau „Kalvotąją Žemaitiją“ ir kitus paraginu ją užsiprenumeruoti. Mane domina aktualijos, valdžios kivirčai, reklama, kriminalai“.
Aldona Urbonienė: „Laikraštis keitė pavadinimus. Praėjo daug laiko, tačiau aš jau 45 metus draugauju su šiuo leidiniu. Domiuosi ir sportu, ir kultūra, ir politika, visus straipsnius perskaitau. Skaitau ne vieną rajono laikraštį ir galiu palyginti įvairias nuomones“.
Justina Mažeikienė: „Jau trisdešimt ketverius metus esu ištikima šio laikraščio skaitytoja. Visada perskaitydavau J.Zvonkuvienės straipsnius. Iš pradžių peržvelgiu laikraštį, pasirenku įdomesnius straipsnius. Kartais atsikėlusi ne valgyti einu, o pirma į rankas laikraštį pasiimu paskaityti. Net pažįstamų žmonių nuotraukas išsikerpu“.
Zuzana Varpučinskienė: „Mėgstu šį laikraštį, jį skaitau jau seniai. Perskaičiusi nė vieno numerio neišmetu, turiu prikaupusi jų apie keturis maišus. Juos saugau kaip atminimą, kuris brangus ir liks vėliau vaikams bei  anūkams  paskaityti. Ir dabar neleidžiu niekam nė vieno numerio išmesti. Mums  patinka viską skaityti, jūs tik rašykite, o mes skaitysime ir skaitysime!“.
Stasė Račkauskienė: „Kalvotąją Žemaitiją“ po pertraukos užsisakiau neseniai, nes mes su kaimynėmis keisdavomės laikraščiais, tačiau nutariau skaityti šį laikraštį ir štai — dar prizą laimėjau. Man leidinys patinka, temos įdomios“.
Pasidaliję mintimis ir išsakę savo nuomonę, skaitytojai pabendravo prie arbatos ar kavos puodelio su korespondentais. Redakcija  džiaugiasi kartu su  laimingaisiais  prenumeratoriais bei dėkoja visiems kitiems mūsų leidinio bičiuliams,  skaitantiems  „Kalvotąją Žemaitiją“.