Solidus skyrius — solidžios ir kainos

Socialinės paramos ir rūpybos skyriui patalpos buvo įrengtos Vaikų globos namų pastate. Savivaldybės nuotrauka.

Spalio mėnesį Savivaldybės administracija paskelbė, kad Socialinės paramos ir rūpybos skyrius, vadovaujamas Lendros Bukauskienės, persikraustė į naujai įrengtas patalpas Vaikų globos namuose, Džiugo gatvėje. Vien persikraustymas kainavo 4 tūkst. eurų.

Alvydas Ivoncius

Suma — šimtatūkstantinė
Iš Karaliaus Mindaugo gatvės Socialinės paramos ir rūpybos skyrius buvo perkeltas į tuštėjančius Vaikų globos namus. Praėjusių metų pabaigoje Savivaldybės administracija paskelbė konkursą patalpoms įrengti. Konkursą laimėjo UAB „Conlista“, pasiūliusi 69 tūkst. 460 eurų sumą. Patalpos pagal sutartį turėjo būti įrengtos iki šių metų gegužės 28 dienos.
Buvo atliktas visiškas patalpų remontas, įskaitant ir elektros, ryšių kabelių įrengimą.
Jau pabaigus statybinius darbus, buvo sudaryta sutartis „Pastato Džiugo g. 6, Telšiuose, patalpų remontas, pritaikant Socialinės paramos ir rūpybos skyriaus veiklai (aktyvinė įranga, rozetės, naujų kabelių komutacija, senų ryšių iškėlimas)“ su „Telekonta“. Sutarties vertė — 10 tūkst. 950 eurų.
Šių metų liepos pradžioje sudaryta sutartis „Socialinės paramos informacinės sistemos „PARAMA“ serveris ir programinės įrangos licencijos“ su UAB „Vosinta“. Sutarties vertė — 4 tūkst. 633 eurai. Žmonių su negale keltuvo įrengimas kainavo 7 tūkst. 350 eurų. Keltuvą įrengė UAB „ROL — automatikas“.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 92 (10404)