Kontora nusipirks automobilį: sumažės savižudybių?

Telšių rajono savivaldybės taryba pritarė sprendimui skirti pinigų projektui „Sveikatos netolygumų mažinimas Telšių rajone, vykdant traumų ir nelaimingų atsitikimų profilaktiką“. Pavadinimas įmantrus, tačiau esmė paprasta: ta profilaktika greičiausia bus viena kita paskaitėlė, pamokymas. Ir plius — automobilis Telšių visuomenės sveikatos biurui bei patalpų remontas.

Alvydas Ivoncius

Geriau valytų gatves: būtų mažiau traumų
Tarybos posėdyje Algirdas Bacevičius pastebėjo, kad minėtu projektu bus siekiama mažinti savižudybių skaičių rajone. Pasak A.Bacevičiaus, žmonės žudosi, kadangi mažai uždirba, nesiskaitoma su žmonėmis, klesti korupcija. „Gal reikėtų įvardinti savižudybių priežastis?“ — ragino A.Bacevičius. Jis įgėlė, kad Visuomenės sveikatos biuras, įgyvendindamas šį projektą, nusipirks automobilį ir susiremontuos patalpas.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 88 (10000)

2 Komentarai

  1. Man įdomu, kiek riedėtų kamuolys, prikištas Savivaldybės darbuotojų? Nu iki pakalnės. +1. O kiek riedės naujas automobilis? Kol jis pats įpuls į ką, arba į jį. Tai 100 000 prie 1. O išvada tokia: atsisukit tą 1,tikrai riedėdamas į nieką neįpuls, o jeigu jau tai bus, ieškosim kito kamuolio.

  2. Oi, kaip ta Janina gražiai išgyrė Danutę Jackutę. Tikrai mergaitė laikrščiui atidavė visą gyvenimą. Net šeimos neturėjo kada sukurti. Dieną naktį vis račė ir rašė, nes reikėjo medžiagos į numerį. O per tokį skubėjimą /ne paslaptis/ kartais truputį ir pro šalį prarašydavo. Bet nieko, Kaip sakoma, kas nedirba, tas ir stiliaus klaidų nedaro. O šiaip redakcijoje dirbo daug puikių žmonių. Tai ir A. Vaseris, J. Baltuonienė, A. Kazragis, Z. Pocienė ir daugelis kitų Pagarba jiems, išėjusiems ir tebesantiems. Kai informacinių technologijš tobulėjimas spaudą/ laikraščius/ palaidos, visvien geri prisiminimai apie Žemaitijos spaudos kūrėjus ilgam išliks

Komentarai nepriimami.