Dalis gatvės — pramogoms

Naujai nutiestoje gatvėje — kartingų pramogos.

Žemaitijos sostinės gyventojai, ypač jaunoji jos dalis, negali pasigirti gausiu pramogų pasirinkimu. Tad, kai Telšiuose pasirodė skelbimai apie naują vasaros pramogą — kartingus, regis, belieka tik džiaugtis, kad jauni verslininkai ieško naujų nišų.

Lina Dijokienė

Tačiau Telšių rajono savivaldybės tarybos nariui Algirdui Bacevičiui nepraslydo pro akis tai, jog šiai naujajai Žemaitijos sostinės gyventojus viliojančiai pramogai pasitelkta naujutėlė, ką tik paklota gatvė. „Telšių miesto J.Semaškos gatvės važiuojamojoje dalyje yra vykdoma komercinė veikla. Dalis šios gatvės yra nepravažiuojama, užtverta pavojingomis atliekomis — naudotomis padangomis. Ši gatvės dalis nėra atitverta nuo naudojamos gatvės dalies, nėra įrengti eismą ribojantys kelio ženklai ir atitvarai, todėl keliama grėsmė eismo dalyviams“,— savo rašte Telšių rajono savivaldybės administracijos direktoriui dėstė Tarybos narys ir uždavė kelis klausimus, prašydamas išsiaiškinti, kas, kokiai veiklai ir kokiu pagrindu užsiėmė Telšių miesto J.Semaškos gatvės dalį, ar veikla vykdoma legaliai ir pan.
Politikas, be to, pareikalavo pateikti gatvės nuomos sutartį (jei tokia yra) ir įvardinti „atsakingus pareigūnus, dėl kurių kaltės yra vykdoma betvarkė Telšių miesto gatvėse“.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 54 (10066)

1 Komentaras

Komentarai nepriimami.