Rajono reikalus užgožia valdžios troškulys

Jau kuris laikas besitęsianti rajone politinė sumaištis trikdo Savivaldybės administracijos, kitų įstaigų bei įmonių veiklą. Rajonas iki šiol neturi kompetentingų Savivaldybės administracijos vadovų. O dabar Savivaldybės administracijai ir rajonui svarbus laikotarpis: reikia tinkamai baigti šių metų projektus ir rengtis naujiems, kurie turės įtakos ateičiai.

Alvydas Ivoncius

Netinka, nors nežino, kodėl
Savivaldybės taryba pasiskirsčiusi į dvi stovyklas. Vienoje pusėje meras, Darbo partijos ir tvarkiečių frakcijos, liberalė Jolanta Rupeikienė bei nepartinis Adomas Domarkas. Kitoje pusėje — socialdemokratai, konservatoriai, „valstiečiai“ ir nepartinis Algirdas Bacevičius. Būtent toji stovykla įnirtingai blokavo mero pastangas paskirti Savivaldybės administracijos direktoriumi Kęstutį Anglicką, o vicemeru — Almantą Lukavičių. Specialiųjų tyrimų tarnybos pradėti tyrimai pakoregavo tuos planus ir K.Anglicko teko atsisakyti. Tuomet meras ir jo stovykla numatė kitą pretendentą Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigoms — Almantą Lukavičių.
Žinoma, užsispyrė socialdemokratai, konservatoriai, „valstiečiai“ ir A.Bacevičius. Mero inicijuotuose pasitarimuose jie kategoriškai pareiškė nepritariantys A.Lukavičiaus kandidatūrai ir „darbui su tvarkiečiais“. Mat meras siūlė visiems imti nors kartą ir susitarti. Socialdemokratai, konservatoriai, „valstiečiai“, A.Bacevičius siūlė savo modeliuką: tepriklauso Savivaldybės administracijos direktoriaus pareigos darbiečiams, bet tvarkiečiai telieka už „tvoros“.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 79 (10091)

5 Komentarai

  1. Bacevičius savo veiksmais nusibraukė visą kelių metų politinį įdirbį. Dabar galės vėl „plušėti“ tris- keturis metus, kol priartės prie buvusio.

    • O ką Bacevičius: apsivogė, paėmė kyšį, prasuko kokį biznį? Ai, neleido kitiems vogti…, neleido „paksistams ” grįžti į valdžią? Nu jo, kažkam tai labai negerai…

  2. Ka gali nusibraukti jei nieko nesi sukures ar uzdirbes,jei sugebi tik koneveikti,griauti ir triuksmauti.Statyti,kurti,steigti darbo vietas sau ir kitiems manau reikia kitokio stiliaus zmonems,kurie tai ir daro.Politikoje taip pat.

  3. bacevicius – auksinis berniukas. jo balsas lemiamas. kur nori, ten ir pereina. kaip katinas, vaiksto kur nori. bet yra taryboj ir daugiau nenuspejamu, pvz abu domarkai. ju paziuros isvis neaiskios. tai i kairen, tai desinen, tai atgal

  4. O ką Bacevičius: apsivogė, paėmė kyšį, prasuko kokį biznį? Ai, neleido kitiems vogti…, neleido „paksistams ” grįžti į valdžią? Nu jo, kažkam tai labai negerai…

Komentarai nepriimami.