Abu Savivaldybės administracijos vadovai pažeidė įstatymą

Imantas Motiejūnas. Almantas Lukavičius.

Savivaldybės tarybos nario Algirdo Bacevičiaus pastangomis paaiškėjo, kad Savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas ir jo pavaduotojas Almantas Lukavičius dar prieš užimdami šias pareigas dėl savanaudiškų paskatų pažeidė įstatyme įtvirtintus viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybės tarnyboje principus.

Alvydas Ivoncius

Balsavo pats už save
A.Bacevičius kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją, pranešdamas, kad Savivaldybės tarybos posėdyje, kai buvo skiriami į pareigas, I.Motiejūnas ir A.Lukavičius, kaip Tarybos nariai, balsavo patys už save ir taip galimai pažeidė įstatymą. Rašėme, kad dėl I.Motiejūno Vyriausioji tarnybinės etikos komisija priėmė sprendimą, kuriuo „valstiečių“ į pareigas pasiūlytas buvęs policininkas, kaip pats mėgsta sakyti – teisininkas, nusižengė įstatymui.
Po tokio Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos sprendimo, buvo aišku, kad ir A.Lukavičiaus balsavimas už save bus lygiai taip pat įvertintas.

Daugiau skaitykite „Kalvotojoje Žemaitijoje“ Nr. 79 (10191)

1 Komentaras

  1. Tai dedat vaizdų.Ko tik nepadarysi dėl sotesnio kąsnio.O kokia jiems bus skirta nuobauda už tai?Ar ir toliau jie save taip mylės.

Komentarai nepriimami.