„Maxima“ sakys „ačiū“ Telšiams: atvežama prekių iš „T“ raidės ir 300 kg tortų

Po Lietuvą keliaujantis „Maximos“ organizuojamas „Ačiū“ turas penktadienį, lapkričio 29 d., atvyks į Žemaitijos sostinę — Telšius. Lietuviškas prekybos tinklas už ilgametį bendradarbiavimą dėkos Telšių rajone veikiantiems savo tiekėjams ir pirkėjams. Telšiškiams prekybos tinklas „Maxima“ iškeps 300 kilogramų šventinių tortų ir pasiūlys akcinių prekių iš „T“ raidės nuo 1 euro. Jomis bus prekiaujama lapkričio 29 — gruodžio 1 dienomis, „Maxima XX“ parduotuvėje (S. Daukanto g. 1A).

„Praėjusį savaitgalį „Maximos“ 27-ojo gimtadienio sulaukėme su „Ačiū“ turu lankydamiesi Ukmergėje. Ir tai labai simboliška — tik dėka ilgametės partnerystės su visoje Lietuvoje išsibarsčiusiais mūsų tiekėjais, pirkėjais ir darbuotojais visi galėjome augti ir stiprėti.
Turime didelę bendruomenę Telšiuose, todėl rengiame šventę, kad galėtume padėkoti. Šventė smagesnė su dovanomis, tad ateinantį savaitgalį kviečiame į Žemaitijos sostinę, kur netrūks saldžių vaišių ir išskirtinių pasiūlymų“,— sako prekybos tinklo „Maxima“ vadovė Kristina Meidė.
Lapkričio 29-osios rytą Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas kartu su K. Meide susitiks su Telšių krašto gamintojais, kurių produkciją renkasi ir mėgsta didžiausio Lietuvos prekybos tinklo pirkėjai.
Nuo 12 valandos „Maxima XX“ parduotuvėje, įsikūrusioje S. Daukanto g. 1A, prasidės išskirtinai tik Telšiams skirtos „Ačiū“ turo akcija. Čia pat miestiečiai bus kviečiami pasivaišinti didžiuliais šventiniais tortais. Net 300 kilogramų saldžių vaišių specialiai šventei iškeps „Maximos“ konditerijos meistrai.
Nuo penktadienio vidurdienio ir visą savaitgalį didžiausioje Telšių miesto „Maximoje“ (S. Daukanto g. 1A) vyks prekyba akcinėmis prekėmis, kurių pavadinimai prasideda — „T“ — pirmąja miesto pavadinimo raide. Telšiškiams paruoštų pasiūlymų sąraše — tuno gabaliukai „Sun&sea“ (240 g (3X80 g)) už 1 eurą, traškučiai „Pringles“ (165 g) po 1 eurą, tualetinis popierius „Grite Charisma“ (12 vnt.) už 1 eurą, trumpavaisiai agurkai po 1 eurą už kilogramą ir 6 taurių vynui komplektai už 5 eurus.
Išskirtiniais „Ačiū“ turo pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo penktadienio vidurdienio — 12 valandos — iki parduotuvės uždarymo sekmadienį, gruodžio 1-ją, arba iki tol, kol bus akcijinių prekių. Stengiamasi, kad jų visą savaitgalį užtektų visiems norintiems, todėl kiekvienas pirkėjas, turintis „Ačiū“ kortelę, galės nusipirkti tik tam tikrą kiekį prekių.
„Maximos“ „Ačiū“ turas šiemet jau aplankė Anykščius, Visaginą, Kėdainius, Marijampolę, Druskininkus, Radviliškį ir Ukmergę. Kampaniją planuojama ir toliau tęsti burtu keliu parenkant kitus Lietuvos miestus ir miestelius.
Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ sieks aplankyti kuo daugiau šalies savivaldybių ir stiprinti bendradarbiavimą su Lietuvos gamintojais šalies regionuose bei miestelių bendruomenėmis.
Įgyvendindama kampanijos „Ačiū, Lietuva“ iniciatyvas, „Maxima“ siekia paskatinti pirkėjus rinktis Lietuvos gamintojų ir ūkininkų produkciją. Ypač — savo regiono gamintojų gaminius, taip prisidedant prie savo krašto ir šalies ekonomikos augimo.

Apie bendrovę „Maxima“
Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės — mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.