Valdžia „nupirko kelnes“: netrukus prireikė lopyti

Algirdui Bacevičiui viešai paskelbus apie įdubą, ji greitai buvo suremontuota, bet „naujos kelnės“ jau su lopu.

Telšių rajono savivaldybės tarybos narys Algirdas Bacevičius, gavęs telšiškio pranešimą, atskleidė dar vieną detalę, kaip „rūpestingai“ atliekami valdiškuose objektuose statybos darbai. Pasirodo, vos išasfaltavus gatvę, ją prireikia „lopyti“.

Rajono valdžia didžiavosi, kad rekonstruota Pramonės gatvė. Šios gatvės rekonstrukcija buvo būtina, kadangi šiame rajone koncentruojasi miesto įmonės. Jos dabar gali naudotis sutvarkyta gatve.
Telšių rajono savivaldybės administracija sutartį dėl Pramonės gatvės rekonstrukcijos su UAB „Telšių keliai“ pasirašė 2018 metų birželio 27 dieną. Pagal sutartį, darbai turi būti baigti iki šių metų rugpjūčio 3 dienos.
Tačiau naujai išasfaltuotos gatvės važiuojamojoje dalyje šią vasarą atsirado įduba. Vos spėjo A.Bacevičius apie tai paskelbti savo „Facebook“ paskyroje, įduba buvo suremontuota. Gatvėje atsirado lopas. „Kalvotoji Žemaitija“ anksčiau ne kartą rašė apie tai, kad rūdija Žemaitės, „Džiugo“ gimnazijų, „Kranto“ progimnazijos stadionų tvorų stulpai, nors nebuvo praėjęs nė garantinis laikotarpis.
2018 metais pasirašytos Pramonės gatvės rekonstrukcijos sutarties vertė buvo 1 mln. 747 tūkst. eurų. Tačiau šių metų sausio 21 dieną Savivaldybės administracijos direktorius Imantas Motiejūnas pasirašė papildomą susitarimą. Pagal jį, dalies darbų atsisakyta, tačiau buvo numatyti ir nauji. Todėl darbų vertė padidėjo iki 1 mln. 778 tūkst. eurų.
A.Bacevičius raštu kreipėsi į Savivaldybės administracijos direktorių I.Motiejūną, prašydamas, kad būtų pasitelkti ekspertai ir atlikta gatvės rekonstrukcijos darbų bei medžiagų ekspertizė. („KŽ“ inf.)

1 Komentaras

  1. Kažkaip keista, kad vienas žmogus pamato ir praneša ir pradeda spręsti problemas. O ką visi kiti tarybos nariai? Nieko nemato, viskas gerai? Ko jūs iš vis čia sulindot, ką jūs duodate miestui? Prie to pačio, Algirdai pravažiuo Tryškių gatve, pabaigoje ne ką mažesnė duobė, ratus galima pamesti. Bet visi tyli, apsimeta kad nemato. O kam matyti, juk kitais metais klos asfaltą, o iki to laiko galime daužyti savo auto.

Komentarai nepriimami.