Telšių žaliaskarė pasidabino tviskančia suknia

Nuotrauka Sigitos Gailiuvienės.

Kaip įprasta, gruodžio 6-ąją — per Telšių miesto gimtadienį — Turgaus aikštėje stovinti žaliaskarė pasidabino tviskančia suknia.

Likusias dienas iki didžiųjų metų švenčių skaičiuoja miesto laikrodis, o mažųjų laukia Kalėdų senelio paštas, kurį atsakingai saugo meškutė. Taip pat ryškiausiomis šviesomis pasidabino Katedros aikštė bei žavingoji bendruomenės sukurta eglučių alėja.
Kadangi šiemet šventes riboja koronaviruso pandemija, nuotaika buvo kuriama internetinėje erdvėje, kur telšiškiai ir ne tik jie galėjo pasigrožėti Telšių kultūros centro sukurtu video filmuku. „Šiandien 229-asis miesto gimtadienis. O kas yra gimtadienis? Linksmybės. Skambus juokas. Žmonių šurmulys. Dovanos ir šilti apkabinimai. Šiemet švenčiame kitaip, tačiau ne mažiau šiltai, ne mažiau nuoširdžiai, jaukiai ir šeimyniškai. Sveikiname visus Telšių miesto gyventojus su ypatinga diena, linkėdami vilties, tvirtos vienybės ir šiek tiek daugiau kalėdinio spindesio. Su gimtadieniu, mylimas mieste! Tenušvinta Žemaitijos sostinė ryškiausiomis šviesomis!“ — feisbuko paskyroje rašė Telšių kultūros centro darbuotojai. („KŽ“ inf.)

4 Komentarai

  1. miesto papuošimas nuostabus, Turgaus aikštės ypač. Peržiūrėjome ir sukurtą filmuką, jis labai patiko, tik liko neaišku, kas jį sukūrė, režisavo ir filmavo. Didžiulis pagyrimas miesto seniūnui už paprastą, žmogišką kartu gražų sveikinimą ( mero kalbą, žinoma, reikia praleisti- visiškas nepasisekimas. Šaunuoliai kultūros darbuotojai.

  2. Kokios dar šventės? Karantinas visur, žmonės serga, miršta jum šventės galvoj… nu rimtai avių valstybė.

Komentarai nepriimami.