Skelbiame nuotraukų konkursą „MONA ŽEMAITĖJĖ. MONA TELŠĒ“

Nuo 2007-ųjų metų Lietuvoje minima Vietos savivaldos diena. Šią dieną — spalio 10-ąją, galima laikyti savivaldybių tarnautojų profesine švente, tačiau kartu tai ir visų žmonių šventė, nes kiekvienas gyvename tam tikroje savivaldoje.
Šia proga Telšių rajono savivaldybė nori pakviesti dalyvauti nuotraukų konkurse — „MONA ŽEMAITĖJĖ. MONA TELŠĒ“.
Konkurso tikslas — ne tik išrinkti gražiausius ir labiausiai Telšių rajoną reprezentuojančius vaizdus, apdovanoti nuotraukų autorius. Konkurso metu atrinksime nuotraukas, kurios bus naudojamos Telšių rajono savivaldybę reprezentuojančių atvirlaiškių gamyboje bei nuguls parodoje, kuri bus ruošiama artėjančio Telšių miesto 230-ies metų jubiliejinio gimtadienio proga.
Konkurse gali dalyvauti fotografijų autoriai su naujomis ar senomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotos Telšių rajoną labiausiai reprezentuojančios vietos: pastatai, miesto įvykiai, architektūra, gamta ir pan. Nuotraukų kiekis vienam autoriui neribojamas, formatas nėra svarbus, tačiau pabrėžiame, kad svarbu aukšta nuotraukų kokybė bei nuotraukose neturi būti žmonių.
Jūsų nuotraukų lauksime iki spalio 3 d. elektroniniu paštu spauda@telsiai.lt. Laiške nurodykite savo vardą ir pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį. Pasidalinkite grožiu su kitais ir parodykite, kad Telšiai yra gražiausias Žemaitijos kraštas.
Nufotografuok, kas tau labiausiai atspindi Telšių rajoną ir nedvejok sudalyvauti konkurse! Visos atsiųstos nuotraukos bus patalpintos oficialioje Telšių rajono savivaldybės Facebook paskyroje. Balsavimas vyks nuo spalio 4 d. iki spalio 9 d. Laiminguosius skelbsime spalio 10 -ąją Vietos savivaldos dieną, kuriems bus įteikti Savivaldybės diplomai ir prizai. Su laimėtojais bus susisiekiama asmeniškai.
Balsuoti galėsite paspausdami „PATINKA“ po labiausiai patikusia nuotrauka. Tik Jūsų balsai lems, kas taps konkurso nugalėtojais. !!! Konkurso dalyvis patvirtina ir užtikrina, kad pateiktos nuotraukos yra originalūs jo kūriniai, nepažeidžiantys kito asmens ar autoriaus teisių ir kitos intelektinės nuosavybės teisių, kad kiti asmenys į šias nuotraukas neturi jokių teisių ar teisėtų interesų. Atrinktos leidiniui nuotraukos tampa Telšių rajono savivaldybės nuosavybe.
Išsamesnė informacija teikiama telefonu: +370 612 77601.